Forbudsdanmark

ynkelige_uffe.jpg

Omvæltning. For tyve år siden svor Venstres Uffe Ellemann-Jensen, at han ville »lægge sten på sten« i vejen for en rygelov, og Folketinget gav ham ret. Siden har de alle bøjet sig for dét, de vredt kaldte Forbudsdanmark…..

…»Forbudsdanmark endnu en gang!« sagde Pia Kjærsgaard. »Jeg synes, at vi herinde beskæftiger os alt for meget med ting, som slet ikke kommer Folketinget ved.« ….

Weekendavisen

Forbudsdanmark er en realitet. Vælgerne har fået hvad de ønsker. En totalitær omsorgsstat, hvor borgerne styres i de mindste detajler. Vi har i realiteten en etpartistat bestående af de af folketingets medlemmer, og danskerne indordner sig bare. Det er ynkeligt.

2 Replies to “Forbudsdanmark”

  1. Det vi staar med idag er blevet rigtig, rigtig farligt. Der skal ikke mange ‘beskyttende love’ til foer, at demokratiet er sat ud af kraft. Hvilket det saa godt som ellerede er. Man kan stille op, have programmer, hensigter, osv. men reelt er der naesten intet en regering kan lave om paa. Staten er blevet saa stor og magtfuld med saa mange egeninteresser og socialt bedrageri at den ikke vil lade noget saa ubekvemmeligt og irriterende som demokratiet staa i vejen.

Lukket for kommentarer.