Magasinet Penge

Ikke frit valg af tv-kanaler

Hvis du er interesseret i dyreliv og gerne vil betale for Animal Planet, så kommer du måske samtidig til at betale for fodboldkanaler og programmer om flyteknologi på Discovery Channel – også selvom du ikke gider at se det.

Tvunget til tv-pakker
Selv om den digitale udvikling for længst har gjort det muligt for mange danskere at vælge hver enkelt kanal, er vi nemlig stadig tvunget til at købe faste tv-pakker.

Rent teknisk er det i dag muligt for alle, der har et digitalt tv eller en digital dekoder at få frit valg. Men i praksis skal man ofte betale for hele pakker med omkring 40 kanaler for at få den kanal, man gerne vil have.

Magasinet Penge

Det var da fantastisk at DR’s forbrugerprogram er forarget over at forbrugerne tvinges til at betale til TV kanaler de ikke ønsker at se. De glemte at nævne den SUVERÆNT DYRESTE kanal, nemlig deres egen Danmarks Radio.

Hvorfor kan vi ikke fravælge den ?

Køb din anti-DR t-shirt her
Luk din licengestapo konto her

2 Replies to “Magasinet Penge”

  1. Nu har de fået en mail hvor jeg spørger om netop dette. Man sad igennem hele udsendelsen og bare håbede på at de nu ville nævne den absurde medielicens, men man vidste også godt at det ikke ville ske.

    DR har intet problem med at tilsidesætte journalistisk etik for at hytte deres eget skind.

    Skod kanal!

  2. det er da en kende hyklerisk
    Eller gælder der andre regler for vores alle sammens kære statskanal

Lukket for kommentarer.