Regering via ebay

ebay.jpg

Overbudspolitik med fuld skrue

…Statsminister Anders Fogh Rasmussen har allerede tilladt et offentligt forbrug, som skaber nervøsitet hos mange økonomer. Først med VK-regeringens generøse aftaler med kommuner og regioner og dernæst med forsommerens forlig med bl.a. LO, FTF, FOA og AC om massive investeringer i efteruddannelse, ledelse og bedre arbejdsmiljø i den offentlige sektor….

Berlingske

Politikerne er gået igang med at overbyde hinanden for at få magten i Danmark. De lover “gratis” ydelser til milliarder, og regningen skal sendes til DIG !! Jeg foreslår at de bare aflyser valget og ligger det parlamentariske flertal ud på en ebay auktion. Så kan den der vil stjæle flest penge fra borgerne få magten, når auktionen lukker. Ville det ikke være meget nemmere ?