Lad os afskaffe stemmeretten for alle på overførselsindkomst.

hippie.jpg

Kastholm: Vi ledes af folkeskolelærere og evighedsstudenter

For mange politikere har aldrig færdiggjort deres uddannelse og “har udelukkende deres erfaringer fra den lille gruppe af særlinge, der befolker de politiske ungdomsorganisationer”, lyder kritikken fra Berlingske-kommentatoren Claes Kastholm Hansen.

Danmark ledes af folkeskolelærere og evighedsstudenter, og de sidste har ingen reel erfaring fra det virkelige samfundsliv. Sådan lyder kritikken fra en af det borgerlige Danmarks skarpeste penne, Berlingske Tidendes lørdagskommentator, Claes Kastholm Hansen.

180

JA !! Jeg ville ikke betro så meget som 25 øre af min pensionsopsparing til nogen af dem der sidder i folketinget. Det er blevet et samlingssted for folk tosser og folk der slet ikke er kompetente til at drive så kompliceret en forretning som Danmark er.

Hvis du ejede et firma, ville du så ansætte en folkeskolelærer som direktør ? Ville du lade din pension administreres af en slagterlærling ? Hvad med om dine juridiske interesser i en skilsmisse blev varetaget af en telemontør ?Ville du lade en Cand.Polit styre flyet, når du skal på ferie ?

Der er jo kun småting i sammenligning med at drive et land. Danmark er en stor koncern og den drives af amatører fordi folk uden ejerinteresser har stemmeret til bestyrelsen. Lad os afskaffe stemmeretten for alle på overførselsindkomst. Det burde kun være dem der investerer noget, der får noget at skulle ha sagt. For at få stemmeret skal man investerer i en aktie. At stå med tiggerstaven er ikke nok.

Så ville vi få nogle erfarne og kompetente erhvervsfolk ind i folketinget.

Se folketingets liste over medlemmerne her.

2 Replies to “Lad os afskaffe stemmeretten for alle på overførselsindkomst.”

  1. Der røg piratens chance for at komme i Folketinget : (

    Men man kan undres over, at der er nogle i det her land, der mener, at landet bedst styres af hippier i sweatere og med en solidaritetsfølelse, der får selv den mest indgroet pædogog til at blegne.

    Jeg kunne ønske, at forretningen Danmark blev kigget efter i sømmene…

Lukket for kommentarer.