Dansk politiks Mr Chance

Råderum: 51 mia. Heraf bruges på skattelettelse: 3 mia.

Regeringen reserverer stort set alle midler fra det råderummet i dansk økonomi til at øge udgifterne i den offentlige sektor. Den reelle skattelettelse er forsvindende lille og finansieret af en lov fra Nyrups tid som statsminister. Men Bendt Bendtsen er glad, fortæller han til 180Grader.dk.

180

Dansk politiks Mr Chance står nu afsløret som en charlatan. Det borgerlige danmarks sidste bastion er faldet. Kampen er tabt. Bendt Bendtsen har forpasset en HISTORISK chance til at få stillet krav om total afskaffelse af topskatten. Istedet skal vi nu i mange år fremover plages med at høre hans mellembegavede søforklaringer om hvor fantastisk et resultat han selv synes at have præsteret. Borgerlige vælgere er blevet syndt. Igen.

Hele sit liv har Chance været gartner i en villa. Han har aldrig forladt husets grund eller kikket over den høje mur. Da ejeren dør, kommer den midaldrende Chance ud i verden, med en naiv barnlighed, der giver mange stof til eftertanke.

Scope

One Reply to “Dansk politiks Mr Chance”

Lukket for kommentarer.