Hvorfor tør I ikke ?

Kære danskere,

Hvorfor er det så svært for jer at have tillid til at I godt kan selv ? Føler I heller ingen stolthed mere ? Er det virkelig lykkedes for DR og en flok tabere der ikke kunne klare sig i erhvervslivet (vores politikere), at ødelægge al jeres selvtillid og tro på at I selv kan udrette noget ? Hvad er I så bange for ? I er blevet reduceret til en flok ynkelige parasitter, der lever på hinanden – istedet for med hinanden. Frihed er en fantastisk fornemmelse, og 100 gange bedre end falsk tryghed. Og forstå mig ret, please! Frihed er ikke at tage på orlov for andres skattekroner, eller på holde fri ved at nasse på sin nabo (efterløn). Nej, frihed er at kunne klare sig helt selv og ikke være afhængig af andres nåde. Prøv det en dag, det er fantastisk.

kh /Allan