Lorteland

Danfoss kræver samme skattelettelse hvert kvartal

En skatteomlægning på 10 mia. batter ikke meget i forhold til de 700 mia., som staten hvert år får i kassen, siger Danfoss’ direktør, der gerne så en større lempelse af marginalskatterne.

180

Den arbejdende dansker er gidsel i sit eget land. For mit eget vedkommende er det alene ønsket om at være tæt på mine børn der forhindrer mig i at flytte. Jeg foragter de danske slaver der kun tænker på hvordan de kan få del i større kage fra samfundets store kagedåse, og jeg føler mig dagligt krænket af detailregulering af min adfærd og af det faktum at mange danskere mener at de har ret til at beslaglægge resultaterne af min indsats. Hver eneste gang der dukker nye krav op om skattefinancierede goder og fritid – betyder det at jeg skal bestjæles mere af min private ejendom.

Rettighedsindustrien og den hurtigtvoksende cancer som staten er, truer med at suge alt liv ud mig. Jeg hader dette lorteland.

2 Replies to “Lorteland”

  1. Helt enig. Hver gang noget er synd for nogen, skal det tilsyneladende være synd for skatteyderne i stedet for.

    Jeg forstår heller ikke debaten om skattelettelser. “Hvem skal penge tages fra?” spørger de røde. Der skal ikke tages mere fra nogen. Der skal tages mindre fra nogle og gives mindre til nogle.

  2. Det er jo en ringe trøst (men lidt luner da), at det meget store flertal af danske velfærds nasserøve om senest 50 år bliver smidt på porten af muslimerne. De vil med garanti ikke betale for nasserne.

Lukket for kommentarer.