Arbejde, Nej Tak !

Topskatten kan afskaffes, uden at det vil koste statskassen en krone. Faktisk vil det give 1,5 mia. kr. ekstra, når folk arbejder mere, vurderer skatteforsker.

180

Hvad med om alle topskatteydere nægtede at arbejde mere end det minimum der er nødvendigt for at forsørge deres familier i et par år ? Det skulle vi allesammen gøre for vores børns skyld, så de ikke skal bruge deres voksne liv med at slave for statskassen som vi har gjort. Nogen gange er en ny start bedre end at fortsætte med noget der ikke fungerer. Lad os ruinere statskassen og tvinge landets nasserøve ud i selvforsørgelse.

For vores børns skyld !

4 Replies to “Arbejde, Nej Tak !”

  1. Jeg gør da gerne samfundet den tjeneste at tage et par ugers ferie for egen regning (1/3 regning til mig, 2/3 regning til skattevæsnet).

    God ferie

Lukket for kommentarer.