Asger Aamund rammer plet

Er de borgerlige partier blevet mere socialdemokratiske end Socialdemokratiet? Eller er de borgerlige vælgere bange for at blive kaldt asociale, hvis de siger, at de foretrækker skattelettelser frem for velfærd? ………

Asger Aamund:

……………»Det handler slet ikke om, hvor folk står politisk. Det handler i stedet om, at over halvdelen af de fire mio. stemmeberettigede danskere er på overførselsindkomst og dermed er helt afhængige af det offentlige i form af pensioner, førtidspensioner, efterløn og dagpenge.

Det vil sige, at flertallet af vælgerne er uden for arbejdsmarkedet og kan stemme sig til penge, der tilhører dem, der arbejder. Over halvdelen af vælgerne vil have velfærd, og sådan er det jo, når man har sammensat et samfund, hvor størstedelen af vælgerkorpset modtager overførselsindkomster,« siger Asger Aamund.

JP

Nemlig Asger. Du burde være statsminister i Danmark.

One Reply to “Asger Aamund rammer plet”

  1. Det ville være klædeligt om Aamund havde pindet ud HVOR halvdelen af disse fire mill. mennesker kan findes .

Lukket for kommentarer.