Dansk Folkeparti viser vejen frem

dansk_folkeparti.jpg

DF vil ikke lempe topskat

Skattepakken skal ændres grundlæggende for at få Dansk Folkepartis støtte, siger finansordfører Kristian Thulesen Dahl (DF), før forhandlinger.

JP

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg foragter Dansk Folkeparti og deres vælgere, dybt og inderligt. Faktisk mere end jeg foragter socialdemokrater. Dansk Folkepartis vælgere er røven af 4 division. Småt begavede, flødeskumskage smovsende, kolonihave efterlønnere – der ikke er kan se ud over deres fede ølvomme. Fyldt op med angst over at skulle rejse deres laskede kroppe op af sofaen for at yde dagens gerning – og bange for den store verden, med mindre den ses fra en Startour bus på vej til hotel Blue Village på Mallorca. De er misundelige på de dygtige og flittige, og overbevist om deres ret til leve et liv som parasitter.

Men nu er det dem der sætter dagsordenen og viser vejen frem.

48 Replies to “Dansk Folkeparti viser vejen frem”

 1. Wow, jeg troede lige at jeg var ankommet til mavepusterens parasit blog! Men nej, det var skattetryk.dk; Bloggen hvor alle der ikke utilfreds betaler topskat er på vej til genopdragelseslejrende. Hillemænd!

 2. DF er fremtidens socialdemokrater, men med den eneste forskel at de ikke vil dele med udlændinge. De vil sidde alene på retten til at stjæle mine penge, de usle hunde. Føj.

 3. Man kan nemt vurdere deres holdninger. Hvis man tager dem og placerer dem alene på en øde ø – uden muligheden for at nasse på andre – hvor længe ville de så overleve ?

 4. Hvor er du latterlig at høre på. Som en forkælet fars dreng. Som din navnebror plus lidt ekstra lommepenge. Tænk at foragte ansvarlige socialister mere end uansvarlige. Du er direkte dum.

 5. Hvorlænge har hele Danmark ikke nasset på pesionisterne?
  De har været aktive i de år, hvor danskerne har været belemret med de højeste skatter i danmarkshistorien, og de har betalt uden at kny.
  De har betalt flere unge generationers uddannelse og meget, meget andet.
  Har de fået tak?
  Nej, tværtimod, så har man stjålet Den Sociale Pensionsfond fra dem, og den fattige folkepension, der tilkom dem, har de måttet dele med helt uvedkommende fremmede, som politikerne har læsset ind i landet uden at spørge befolkningen.
  Ikke engang en ordentlig regulering af folkepensionen har man kunnet unde dem.
  Det har man også snydt dem for.

  De kan sammenlignes med en flittig, udmagret gammel hest, der har gjort alt til ejerens tilfredshed, og som aldrig har fået andet end utak.

  falkeøje

 6. Hvad er det for noget pis med pensionisterne ? Det handler ikke en skid om pensionister, men om at DF og deres vælger STJÆLER min private ejendom for at dele den ud til deres vælgere. Forklar mig hvilken ret I har til at forlange at jeg skal forsørge arbejdsduelige mennesker ? Lad os snakke topskat og efterløn ! DF straffer flittige og produktive borgere, for at nasserøve kan komme på efterløn.

  Og Kimpo.. Jeg har sku aldrig fået en skid lommepenge af nogen, tværtimod har jeg brugt hele mit liv på at betale gammel gæld fra mine forældres generation, samtidig med at jeg har holdt dem med lommepenge. Jeg skylder ikke dem noget. Vi bruger i DK flere penge på at arbejdsduelige friværdismillionærer på efterløn kan holde fri, end vi bruger på at uddanne vores børn. Ansvaret ligger primært hos DF og deres vælgere.

 7. Nådada så vi kan takke DF for vores friværdier. Det må jeg nok sige så får de sgu min stemme :o)

 8. Du gør pensionisterne uret, Allan.
  Du føler dig røvrendt, men alle Danmarks pensionister har god grund til at føle sig ligeså røvrendt.
  Mogens Lykketoft er en af de største syndere.
  Tænk på alle de universitetsuddannede i flere generationer, der har fået deres uddannelse foræret af murerarbejdsmænd og skraldemænd og mange andre.
  De har intet til overs for dem, der har måttet lide afsavn, fordi at de kunne gå på Universitetet.
  Nu mener alle disse “kloge”, at pensionisterne skal leve af en brøkdel af, hvad “flygtninge” nødvendigvis må have at leve af.
  Deres viden om, hvad der ligger til grund for deres egen tilværelse og uddannelse er yderst mangelfuld.

  falkeøje

 9. Hold nu op med de pensionister. Kan du finde nogensteder på skattetryk.dk hvor jeg siger vi skal spare på gamle uarbejdsdygtigt mennesker ? Det her handler om efterløn og topskat.

 10. @Falkeøje

  Lad os lige slå fast, at samme pensionister samtidig blev ved med at genvælge politikere, der brændte gennem skatteindtægterne hurigere end en fuld sømand på landlov i Manilas luderdistrikt går gennem sin hyre.

  Personligt blev jeg i det sekund jeg blev født præsenteret for en gæld på 2000 kroner (min del af statsgælden). Da jeg fik stemmeret og endelig havde noget at skulle have sagt om den sag – og det var vel at mærke 6 år efter jeg blev skatteborger – var min gæld steget til 140.000 kroner – penge de samme pensionisters repræsentanter havde soldet op på gold socialistisk overbudspolitik.

  Så fri mig for de tårevædede historier om vore pensionister. Har de arbejdet hårdt og betalt høje skatter? Ja. Har de betalt skatter der var høje NOK i forhold til det forbrug de stemte sig til? Nej, de har sendt regningen videre til deres børn og børnebørn.

  @ Allan (bloggeren, ikke den venstredrejede skrigosfæriker)

  Jeg troede helt ærligt, at DNSB og diverse kommunistiske fraktioner havde lagt bunden for hvor stupidt og stereotypiserende man kan udtale sig politisk. Men nej.

  Hvad bliver det næste, Allan? Jøder med store næser? Pruttelyde? Eller går du endnu lavere?

  Henrik

 11. Det kan godt være, men alle har i dag så ondt i røven af, at nogen pensionister har en friværdi.
  Det er også det eneste de har, for alt andet er stjålet fra dem af socialdemokraterne med Lykketoft i spidsen.
  Det er en skændsel, som Danmark har behandlet sine gamle.

  falkeøje

 12. og Henrik. Kan man mærke på mig er ved at være kørt træt i det her lille lorteland ? Jeg ved ikke hvor bunden er, men jeg er bange for jeg ikke har nået den endnu.

 13. Allan
  Du kan Fanden galemig tro, at der er nogen hjemme.
  Jeg er så forarget over de uduelige politikere, vi selv har valgt til at styre dette land, som de slet ikke har haft moral og evner til.
  Jeg er ingeniør og civiløkonom, så jeg taler ikke af manglende indsigt.

  falkeøje

 14. Vi kan takke DF for at udgifterne til indvandrere ikke er højere. Det er faktisk ret enkelt at fatte at det er den største økonomiske enkeltfaktor (udgifter til politi, resocialisering, almindelig understøttelse, skoler etc. etc. etc.. Multikulturen får samfundet til at bryde sammen og blive fattigt. Kun eet parti af dem i folketinget har ære for at det blev bremset. Nettoværdien af det er formentlig meget højere end nettoværdien af K eller Vs arbejde.

  Allan, vær glad for at du er på det hold der har muligheden for at score kassen. Mange fik aldrig chancen, og det var ikke DFs skyld, eftersom de ikke var opfundet dengang.

 15. Hvorfor bliver du så ved med de pensionister ? Det handler ikke om pensionister. Det handler om at et flertal af vælgerne stjæler fra et mindretal. Jeg vil ikke finde mig i det mere. DF er de værste. De køber jo deres stemmer for mine penge.

 16. Kimpo, jeg er helt lost nu !! Hvad scorer jeg kassen på ? Jeg har uddannet mig for egen regning, arbejdet hårdt og set det meste af belønningen forsvinde ned i statskassen. Og hvem er det der aldrig har fået chancen for hvad ? Er det mit problem ? Giver det dem ret til bestjæle mig ? Jeg forstår ikke hvad du mener.

  Og jeg vil da hellere ha’ Abdul der passer sin kiosk til kl 23 hver aften, end jeg vil betale for efterlønsnassere.

  Man kunne afskaffe topskatten 4X for det det koster at ha efterløn

 17. Rolig nu.. Sæt dig ned og tag et par dybe sug på smøgen. DF er hvad DF altid har været. En gruppe der beskytter deres malkekvæg, og deres malkekvæget det er os.

  De er så mange at indvandringen er småting, og de er slet ikke færdige med at malke os endnu.

 18. ej! Indvandringen er ikke småting.
  Det er den største byrde politikerne har lagt på det danske folk nogensinde – uden at spørge.

  falkeøje

 19. Efterløn, børnecheck, ældrecheck, boligsikring, orlovsordninger, osv koster meget mere end indvandingen. Faktisk ville indvandring være et fantastisk aktiv, hvis vi havde en skat der tiltrak dygtige og driftige udlændinge. Istedet får vi nasserne, der kommer for at drage nytte af alle de ordninger DF forsvarer. Det er ikke raketvidenskab

  https://www.skattetryk.dk/2005/11/26/danmark-usa/

  https://www.skattetryk.dk/2007/07/31/kronik-velf%c3%a6rdsstaten-er-de-kriminelles-paradis/

 20. Tror du ikke, at indvandrerne tegner sig for broderparten af de sociale omkostninger du remser op?

  falkeøje

 21. Dansk Folkepartis vælgere har sikkert en beskæftigelsesprocent, der er værre end indvandrere. Hvorfor handler alt ellers om bunden af indkomstskalaen ? Er der aldrig nogen der har lavet statistik over det ?

 22. Falkeøje, hvis det er indvandrere der står for de udgifter hvordan kan det så være at DF altid stiller nye krav flere offentlige udgifter til den slags ? Svar på det.

 23. Har du fulgt nogenlunde med i den politiske debat, så er DF aldrig med på at øge omkostningerne til de fremmede.

  falkeøje

 24. “de fremmede” som du kalder dem, er altså billigere i drift end DF’s vælgere så længe DF har indflydelse ? Korrekt ?

 25. til Allan:

  Hvis du er uddannet på egen regning er du en uinteressant undtagelse. De fleste er uddannet for fællesskabets penge.

  Indvandringsudgifterne er enorme, det ved du jo godt.

  Ja, til en vis grad er det en del af kontrakten om et fredeligt samfund, at dem som ikke fik chancen, nupper nogen af de andres penge. Ellers har vi nemlig borgerkrig og/eller politistat.

  Du kan have lov til at mene dit om størrelsen af omfordelingen, men styr din forargelse. Langt de fleste velfungerende har ikke gjort sig specielt fortjent til deres relative rigdom. Dertil er alt for kunstigt indrettet.

  Jeg er ikke helt uenig med din holdning til skat, men din hetz mod DF er klam populisme, når nu S, SF, Enheden og formentlig også R og K, er mere uansvarlige, R og K primært pga deres bløde holdning til grænsedragning.

 26. De fremmede bør selvfølgelig være billigere i drift end de tungeste danske grupper. Det vil du vel ikke bestride Allan? (og gør dig den tjeneste at tænke dig om, inden du svarer)

 27. Det var dog en besynderlig uvidende skitse af hvem der stemmer DF.

  Den gamle traver kan ikke bruges længere.

  Her i området bor primært akademikere og andre højt uddannede .

  Og pudsigt nok stemmer hovedparten….DF.

  Eneste undtagelse er en psykolog – men resten ud af flere hundrede adspurgte stemmer DF .

  Ã…rsagen er enkel : DF har vist sig som det eneste parti, der åbenlyst går imod indvandringen fra de arabisk/islamiske lande .

  Med hensyn til at lægge dræn ind i det sociale system er indvandrerer fra disse områder de mest effektive .

  Og i den forbindelse burde vi genoptage studiet af den Sociale Arv.

  For hvem er det der lukkes ud i samfundet som Funktionelle Analfabeter ?

  Og selvom en del af de muslimske piger er glimrende i skolen og somme af disse til at uddanne sig- giftes disse rimeligt tidligt, får børn og forsvinder som muligheder for arbejdsmarkedet til fordel for det islamiske, traditionelle
  familiemønster .

  Så længe the Topdogs her i landet – som i resten af EU – ikke fatter, at yderligere indvandring fra islamiske lande ikke er sagen, hvis man vil Danmarks fortsatte fremgang, så længe vil DF bestå.

  Og i år 2010 lukkes der yderligere op for de 9 islamiske lande rundt omkring Middelhavet for tilvandringen til Europas lande .

  Jvf. EUs 4 Fundamentale Frihedssøjler som disse lande får adgang til, som Partnerlande, på ligefod med de egentlige EU-lande .

  Og den 4. af disse Frihedssøjler hedder fri bevægelighed for befolkningerne Partnerlandene og EU imellem.

  Kald DF hvad du vil, Allan, men du skal nok snart få nogle nye “hadeobjekter” at fokusere på.

  De klogeste af Danskerne vil på samme måde som Hollændere af samme art vælge at pakke sammen og rejse væk fra Danmark for tid og evighed .

  Ingen med omtanke i hovedet for egne efterkommere ønsker at se disse som økonomiske fundamenter for en inkompatibel, tilvandrende kulturs mennesker .

  Fra 2010 og frem bliver det meget, meget interessant .

  Og der hjælper al verdens DFére ikke een brik .

 28. Hvis vi tager folk ind (def.: indtag=fremmede) vil det svække vort fællesskab for meget, hvis de koster mere end vor egen tungeste gruppe. Den tungeste gruppe oprindelige kan ikke sådan sendes væk. Erfaringer med indtagne grupper må dirigere indtaget i en økonomisk gunstigere retning, hvis man da ikke blot skal erkende at vi er rigeligt (for mange) i vort lille land og simpelthen lukke for indtag.

 29. PS til Vivi:

  Det er muligt at DR, Politiken og Berlingske Lisbeth kan holde liv i Socialdemokratiet, men ifølge enhver rimelig logik, burde partiet være aflivet ret snart og erstattet af det nutidige socialdemokrati, Dansk Folkeparti. Det har jeg sagt siden 2000, og det burde folk vel efterhånden have fattet 🙂

 30. Det er den økonomiske overklasse, der har været mest ivrig for at få fremmede til landet.
  Men det er også dem, der har sørget for, at det var pensionisterne, der kom til at betale “gildet”
  Nu vil de tilmed have skattelettelser.
  Det hænger ikke sammen, efter de har stjålet Den Sociale Pesionsfond og skåret reguleringen af folkepensionerne ned til et uanstændigt minimum.
  Tænk hvor mange årgange af universitetsuddannede der også har fået deres uddannelse betalt af ganske almindelige danskere, der har ernæret sig sparsomt ved at “skure trapper”
  Det er uanstændigt!!!

  falkeøje

 31. I bruger ord som “vort fællesskab” og “økonomiske overklasse” i jeres argumentation, og det lyder i mine øre som noget Keld Albrechtsen ville ha sagt. “vort fællesskab” er bare et udtryk for at I opfatter mig som et skaffedyr til jeres orlovsordninger og “økonomiske overklasse” er klassisk venstreorienteret retorik for at stemple de flittige som fjender. I beviser fint at DF er socialistisk parti, helt på linie med socialdemokrater og det der er værre.

 32. Jeg er på ingen måde socialist, men jeg er forarget over den økonomiske overklasses mangel på anstændighed.
  Hver gang de vil lave noget for samfundet, så vælger de at lade underklassen betale gildet.
  Fra første færd var folk på Frederiksberg instillet på at fylde landet med fremmede, for de vidste, at de kom ikke til at betale nævneværdigt til det.
  Det var meget nemmere at skubbe omkostningerne hen til almindelige mennesker.
  Nu er landet ved at være trykket i bund af udgifter til de fremmede, og nu vil de “fine” tilmed have skattelettelser.
  Det kan man bare ikke.
  Så smid de fremmede ud først, så kan vi tale om det.

  falkeøje

 33. Du bruger ord som “I” og “jeres”. Hvad bilder du dig egentlig ind? Jeg vil respekteres som individ!

  Kunne du ikke lige fortælle om du er modstander af at have en stat. Svarer du ja, kan vi spare debatten og sætte et link til Liberators debatforum.

 34. PS, lad være med at stemple de velhavende som flittige. De velhavende er dem som tilfældigvis havde lidt penge da boligmarkedet var gunstigt. Hvis blot der var et fair marked, ville noget af snakken give mening.

 35. En stat er da ok, så længe den ikke blander sig i ting som ikke vedkommer den. Jeg kan dårligt påstå at jeg er nogen stor fan af staten, men hvis den kunne begrænse sig til at sørge for lov og orden – og lidt infrastruktur, så lærer jeg nok at leve med den.

 36. Og ang hvor mange penge jeg har, og hvordan jeg har fået dem. Arbejde, investeringer, eller whatever.. hvad kommer det jer andre ved ? Sagen er at det er mine og ikke jeres.

 37. Godt så. Du er ikke decideret statsmodstander. Det vedkommer mig hvordan man er kommet til penge, når du tillægger velhavende mennesker positive egenskaber som flid. Det er der vist ikke meget belæg for.

 38. Det sagde jeg ikke. Du talte moral, og jeg opponerede mod din tilsvining af DF og mindre gunstigt stillede.

  Hvis vi skal tale om skatteniveauet, mener jeg at det er for højt, men at ændringer skal ske langsomt, sådan at dem der har lidt under andre forhold og nu er for gamle til at udnytte de nye forhold til at sikre sig selv, skånes.

  Foghs tempo er dog et problem, selv for mig. Han kan jo ikke engang finde ud af at skære ned på støtten til Sandhedsministeriet. Ja, hvad laver den såkaldte borgerlige regering egentlig?

 39. Hvis vi er enige om at skatten skal ned, skal den så ikke ned for dem der betaler den højeste procentsats ? Og Hvilke grupper i samfundet skal der tages fra for at financiere dette ? Der er jo åbenbart ingen der får for meget ifølge dig.

 40. Allan
  Hvor meget tror du, at Dansk Industri har påtaget sig økonomisk ved at lukke de mange fremmede ind i landet?
  Nul.
  Så fandt de hurtigt ud af, at “kameldriverne” var ubrugelige, men de gjorde intet for at lukke for tilstrømningen.
  Nu prøver de ad andre veje, men danskerne står med en udgiftsbyrde på ca. 100 mia, som Dansk Industri og deres ligesindede ikke ville drømme om at forsørge.
  Det skubber de bare over til skatteyderne – alias de der ingen steder har at afskrive og jonglere med penge og værdier.
  De kommer til at betale ved kasse 1.
  De andre kræver bare skattelettelser.
  Synes du det er samfundssind?

  falkeøje

 41. I princippet jo. Jeg er i princippet tilhænger af flad skat og renovering af fradrag.

  Hvem der skal tages fra, vil jeg ikke lægge navn til, sorry.

 42. falkeøje, det handler slet ikke om indvandring – men lad mig lige ridse min holdning op inden jeg skal ud og passe min kapitalist/egoencentriker græsplæne.

  Problemet med indvanring er ikke “de fremmede”, men vores velfærdssystem der deler penge ud og klientgør alle. Jeg er fuldstændig ligeglad med om du kommer fra Ægypten eller Ærø, bare du selv financierer dit liv. For min skyld kan vi godt åbne grænserne, hvis vui samtidig afskaffer alle muligheder for at nasse på andre. Hvis vi havde lav skat, ingen offentlig hjælp og fri indvanding ville DK være et paradis for alle verdens dygtigste mennesker, og vi ville blive stenrige. Som der er nu er det et paradis for alle arbejdssky, både danske og udenlandske.

 43. Vi nærmer os, Allan.
  Lad hele Verden komme frit – men for egen regning og risiko.
  De fleste ville skynde sig hjem igen – vær vis på det.

  Men vi er mange, der har måttet give staten, hvad vi har tjent.
  Så har man lov til at være tosset på staten, når den tager, men ikke vil give igen.

  falkeøje

 44. Fint.. Så lad os overtage forhandlingerne om fremtidens DK, så sender vi alle der kan arbejde ud i selvforsørgelse.. alle skaber selv den værdi de efterspørger, og ingen har retten til at tage fra andre. Jeg er tosset på staten fordi den tager fra mig, jeg ønsker intet fra den andet end lov og orden.

Lukket for kommentarer.