Der er en fremmed mand i min have

Aftale mellem Christiania og staten

Christianitterne har underskrevet en aftale med Slots- og Ejendomsstyrelsen om fristadens fremtid. Men de har stadigvæk forbehold over for aftalen.

Børsen

En morgen stod der et telt i min have, og en fremmmed mand var flyttet ind på min grund. Da jeg kom for at bede ham om at forsvinde, dukkede venstreorienterede politikere op og beskyttede hans ret til at bo i min have. Efter 30 års forsøg på at få ham ud begyndte han anlægge retssager imod mig, og til slut måtte jeg forhandle med ham og garantere ham at mine børn ikke ville lege i “hans del” af haven. Underligt land vi bor i. Måske skulle jeg bygge mig selv et redskabsskur i naboens indkørsel.

9 Replies to “Der er en fremmed mand i min have”

  1. jamen Kimpo !! Jeg er chokeret ! Er du ikke socialist ? Beskytter du ikke hans ret til at få del i den friværdi jeg har været så “heldig” at få ?

  2. Haha, lidt fedt at blive kaldt socialist, det er sgu mange år siden – jeg går ind for at lov skal holdes. Bryder man loven, forbryder man sig mod fællesskabet ;o)

  3. tjah..men nu er christania jo lovliggjort, så nu kan man stoppe med alle disse kommentarer. Nu er det en lovlig bydel ligesom alle andre…og tilmed en af de federe..

  4. Lidt ligesom i Palæstina!

    En morgen var de der; europæiske bekvemmelighedsflygtninge, som slog deres telte op og bilodte folk ind, at de havde ret til campingpladsen pga. Abraham og Isak.

    Så kom de venstreorienterede politikere verden rundt og støttede “israelerne”, derpå kom de højreorienterede og gjorde det sammeg.

    Så jeg siger det samme, som jeg sagde om Ungdomshuset, og som jeg siger om Christiania: SMID DEM UD!

Lukket for kommentarer.