Dette er billede af min numse

dsc00679.JPG

Numsekonkurrence giver ballade i Sverige og Norge. Sloggi møder nu hård kritik i vores nordiske brødrelande. Undertøjsfirmaet har nemlig lanceret en konkurrence for at finde verdens smukkeste numse.

180

Der synes at være endnu mindre grund til at være en ´Sloggi-pige´ disse dage. Sloggi er i fuld sving med en konkurrence hvor unge piger (og enkelte drenge) kan sende billeder af sig selv i undertøj ind til en konkurrence på nettet. Så kan Sloggi samtidig lokke mange mandlige kunder ind på sitet – som normalt nok vil søge sit kik på andre pornosites.

KFF

Der var igår en der efterlyste en nedre grænse for hvad jeg ville skrive her på min blog. Her er den så. Min røv. Det har været et personligt valg at gøre dette, og jeg har ikke spurgt nogen om lov.

Jeg har mærket godt efter indeni og jeg føler mig altså ikke krænket. Beklager. Jeg føler måske snarere at feministerne er ved at blive lidt til grin. Lad dog være med at være så puritanske og sexforskrækkede. Numser er dejlige og sex er en glæde for mange.

Bloggen er min, røven er min, og hvis du ikke kan li’ den sååååå.. tja, så er det bare ærgeligt.

6 Replies to “Dette er billede af min numse”

Lukket for kommentarer.