Kvinder for frihed sletter kritiske indlæg

Nu er Kvinder for frihed også begyndt at censurere kritiske indlæg. De viser deres sande ansigt, og min kommentar er FØJ ! Hvor jeg dog fortryder at jeg tidligere har talt positivt om jer. Indlægget der er blevet fjernet herfra, havde dette enkle budskab (ikke ordret):

Jeg er forarget over jeres intolerante holding til sex og samliv. Hvad bliver det næste ? Skal vi også begynde at jagte seksuelle minoriteter ?

https://da.wikipedia.org/wiki/Polyamory

Eller hvad med folk der slår hinanden, skal de i fængsel ?

https://da.wikipedia.org/wiki/BDSM

I er desværre ligeså dumme at høre på som dem der kom før jer.

Sikke en flok ynkelige sexforstrækkede madammer. Flyt dog til Sverige.

Videre herfra

5 Replies to “Kvinder for frihed sletter kritiske indlæg”

 1. Jeg kan ikke påstå at jeg er forbavset. Havde du forventet andet fra en gruppe der får ondt i røven over at se numser på nettet ?

 2. Jeg har også fået slettet et indlæg.
  Det var lige i bloggens start, husker jeg.

  falkeøje

 3. Kvinder for (U)frihed har siden de lancerede bloggen konsekvent slettet alle de indlæg, der går dem imod.
  jeg holdt op med at poste af den grund allerede i maj måned.

 4. Jeg er flov på mit køns vegne! Snæversynet feminister – lad folk leve som de har lyst til, blot de ikke krænker andre og andres ejendom. Er de til polygami, er det fint med mig. Vil folk slå hinanden, så er det også fint med mig ; )

 5. Ja, jeg blev smidt ud af et debatforum/studiekreds fordi jeg tillod mig at kritisere de frie kvinders “tolerancekæde”.

Lukket for kommentarer.