Hjernedødskriteriet og maksimalstaten

Regeringen vil afsætte 150 millioner kroner til nye og mindre virksomheder i 2008. Det er en stigning på 43 millioner kroner….

…..De ekstra midler skal først og fremmest gå til de nye regionale væksthuse, samt en styrkelse af de erhvervsmæssige potentialer i kultur- og oplevelsesøkonomien…

Erhvervsbladet

de erhvervsmæssige potentialer i kultur- og oplevelsesøkonomien… Ihh ja, lad os få nogle flere klovneskoler og udendør operaforestillinger.. Det skal nok hjælpe.. ARRGGHHH.. Man indfører verdens højeste marginal skat på at yde en ekstra indsats, verdens mest generøse ordninger for ikke at lave noget, en maksimalstat der styrer alt fra vugge til grav. Samlet pris ca 700 MILLIARDER. Så konstaterer man at der er trange kår for iværksætterne (big surprise) og giver 150 millioner til dem der bruger tid på offentligt bureaukrati og cirkus til folket, i stedet for at lade dygtige mennesker udvikle fornuftige produkter (i fred for offentligt tyveri) – der kan klare sig på markedsvilkår ude verden.

Vi har brug for at få revideret hjernedødskriteriet i dette land..

2 Replies to “Hjernedødskriteriet og maksimalstaten”

  1. Jeg kræver at komme på klovneskole for at kunne realisere mig selv som menneske. I skal allesamme betale.

Lukket for kommentarer.