Forslag til Dansk Folkeparti. Lev evigt !

fingers.gif

Folk der mener, de kan kurrere luftvejslidelser med tryk på fodsålerne. Andre der hævder, de kan helbrede alvorlige lidelser ved at give “medicin”, som er så fortyndet, at det “aktive stof” end ikke kan spores længere, men ifølge teorien kan “huskes” af vandet. Sådanne “behandlere” med zonetrerapi og homøopati som speciale skal ifølge Dansk Folkeparti bydes velkommen på og lønnes af de offentlige sygehuse i Dannmark….

Offentlig fodmassage
Dansk Folkeparti og det overnaturlige

Hvorfor stoppe her ? Alex Chiu tilbyder på sin hjemmeside evigt liv vha magneter. Hvad med om Pia Kjærsgårds vælgere fik sådan en magnet af det offentlige ? Så kunne de stemme på DF for evigt ! Hold da kæft nogle fjolser. Er der stadig nogen der vil benægte at DF’s vælgere har en IQ under gennemsnittet ?

17 Replies to “Forslag til Dansk Folkeparti. Lev evigt !”

 1. Som HansSide.dk skriver:

  Det er jo ikke primært en DF-sag, men derimod en kendt sag at kvindekønnet falder for den slags. Hvornår ser vi nogen med position spotte “kønnet uden sund fornuft”, som man i årevis har spottet Dansk Folkeparti og dets vælgere?

  Nej, vel?

 2. Jeg vil nu holde på at det mest er dumme mennesker der falder for den slags. Endnu et bevis for at DF går efter at dumme dovne tabere som deres vælgere.

 3. Dansk Folkeparti bliver Danmarks undergang. Alle produktive individer vil forlade den synkende skude, og tilbage vil kun være DF og resten af nasserøvene. Det skal blive spændende at se hvor længe de vil overleve ved at nasse på hinanden, når dem der producerer overskuddet er væk.

 4. Når DF’s fjender er jaget ud af Danmark, så hejser danskerne flaget og synger:
  Men end er der sang i skoven,
  højt bølger det røde flag,
  end er der en Gud foroven,
  der råder for Danmarks sag.

  falkeøje

 5. Det kan godt være, at min IQ er lav. Men hele mit liv har jeg klaret mig selv. Jeg har aldrig modtaget en øre fra det offentlige, – I min familie ville “hjælp” fra det offentlige være blevet modtaget som det yderste nederlag. Den dybeste vanære.

  Men jeg stemmer på DF. Efter nøje overvejelse. For i DF findes politikere som Søren Krarup, Jesper Langballe og Søren Espersen. Sådanne findes ikke i resten af partierne. Her finder vi kun landsforrædere, der ikke hurtigt nok kan få opløst Danmark gennem indvandring af horder af debile bistandsklienter.

  Jeg synes ikke det er ædelt, at få nedsat skatterne gennem total opløsning. Og helt ærligt: Fogh og Bentsen er sgu da et par ynkelige halvidioter, og resten af folketinget – pånær de 3, er kun værre.

  Mvh. Børge.

 6. Allan
  Mig forekommer det, at du ikke vil betale til de pensionister, der har betalt en masse til universitetsstuderende og mange
  andre, men du finder det helt rimeligt, at andre end dig skal betale 100 mia. til en masse uvedkommende perkere.

  falkeøje

 7. Børge har ret. Men det er mere trendy at rakke ned på DF. Godt for karrieren, giver chancer for at blive en del af den kreative klasse. Fy for pokker!

 8. Børge. Jeg er træt af de argumenter om indvandring. Efterlønnere koster meget mere for skatteyderne. Afskaf efterlønnen, så snakkes vi ved.

  Valiant. Har du lige lært om den kreative klasse på dit seneste højskoleophold ? Du nævner den i hver eneste tråd, selvom den intet har med sagen at gøre.

 9. falkeøje, du bekræftiger mig i at DF består at landets dummeste mennesker, når du ikke kan skelne mellem folkepension og efterløn.

 10. Valiant
  Så tror på de officielle tal, når du kan sige, at de fremmede koster 35 mia.
  Det er sort løgn.
  Med direkte og indirekte omkostninger beløber det sig til ca. 100 mia.
  Men det er der ingen, der tør indrømme.

  falkeøje

 11. jamen, de formerer sig hurtigere end de ændrer sig, og jo falkeøje, jeg tror da heller ikke på tallet – det er formentlig temmelig meget højere, men det er slemt nok med deres fertilitet og integrationsresistens. Om en generation er det nok 3-doblet, en senere er det nat med Europa, men det vil de pengefikserede jo ikke se.

Lukket for kommentarer.