Liberale vælgere, hvad nu ?

Ny Alliance har nu fremlagt deres program. Læg mærke til at ordet “Skat” allerede er erstattet med ordene “Fremtidens Velfærd” – wow, det gik hurtigt ! Jeg fulgte med spænding gennemgangen af deres punkter på TV2News, og må indrømme at det var en blandet fornøjelse.

Liberalistik har en gennemgang her.

Liberalisterne får selvfølgelig min stemme, hvis de bliver opstillingsberettigede. Husk at underskrive en vælgererklæring.

Jeg ser nok noget mere sort på det end Liberalistik. NA er et udmærket forsøg på at få gjort op med både brandbeskatningen og folkedansermentaliteten – men i sidste ende vil de jo også velfærdsstaten. Og velfærdsstaten er bare en pænt udtryk for at man omfordeler befolkningens penge. Liberalisterne er stadig de eneste der gør op med denne tankegang.

For mig er det i sidste ende et spørgsmål om moral. Hvem har givet dem retten til bestemme hvad vores penge skal bruges til ? Jeg hørte bla Gitte Seeberg sige disse ord “Bla bla et eller andet der koster milliarder..bla bla.. det burde vi have råd til, vi er jo så velhavende et land !” Nej Gitte, vi er ikke et velhavende land. Nogle danskere har penge og er velhavende, men det er ikke fælles ejendom som ligger i din store kagedåse. Jeg vil ikke bo i kollektiv sammen med dig. Men hvem skal jeg stemme på ? Det er åbenbart kun mig der synes at min ejendom er min egen, alle andre opfatter den som fælleseje. Inkl NA.

5 Replies to “Liberale vælgere, hvad nu ?”

 1. Hvis Liberalisterne har en chance for at komme ind næste gang, er jeg meget fristet til at give dem et kryds. Ellers går min stemme til det parti som lover mig lavest skat.

 2. Folkedansere?

  Hm – er det mon Mærsk McKinney, der hentydes til? Han er jo en af DF’s prominente støtter.

  Blogbestyreren og dennes forældre/familie må i den grad have lidt under det socialistiske diktatur. Det er vi mange, der har, men uden at vi afskriver egen – og dermed andres arv. Vi er mange, der aldrig har modtaget en øre fra staten, men til gengæld har fået lov til at betale 2 cifrede millionbeløb til nasserne, samtidig med, at vi har skabt mange arbejdspladser i industrien. Hm – hvordan mon det går til?

  Kunne det være fordi vi og vor familie frøs under krigen og i tiden efter? Kunne det mon være fordi det jødiske ophav danskerne til trods overlevede? Kunne det være fordi vi havde det så småt, at vi følte taknemmelighed over for Danmark? Kunne det være fordi vi ikke altid havde munden fuld af mad, så vore hjerner kunne gro?

  Pis, papir og folkedans.

  Det er efterlønnen, der er problemet, brøles der. Efterlønnen er en forbrydelse. Ingen tvivl om det. Tyveri af den sædvanlige socialistiske slags, men at postulere den meget større end udgifterne til indvandringen, er direkte ungdommeligt.

  Da debatten om omkostningerne til indvandringen startede for ca. 5-10 år siden, kunne R meddele, at prisen var 1 mia. Den løgn var så grov, at tallet mindre end et år senere blev rettet til 30 mia. Vi var mange, der stadig var tvivlende. I dag er antallet af muslimer i Danmark opgivet til ca. 700.000. Der er vild overkriminalitet og dræn på de offentlige kasser. Af de ca. 1000 mia kroner det offentlige kradser ind i skatter og afgifter går alt andet lige 160 mia til indvandrerne. Og deres overkriminalitet og andre skavanker taget i betragtning er tallet langt nærmere 250 mia.

  Tallene til de indvandrede nassere har altid været netto. Til fx efterløn brutto. Og nej – jeg får ingen efterløn. Jeg vil ikke være tyv.

  I Sverige udregnede man allerede ca. 10 år siden udgiften til indvandringen til knap 300 mia. Så stemmer mine tal.

  Indvandringen bliver vort endeligt. Araberne og negrene hverken kan eller vil betale for forkælede unge danske. Sådan er det.

  Mvh. Børge.

 3. Det er samme historie med NA, Allan har ret i at det blot er et spørgsmål om hvordan samme beløb kræves ind selvom vi får en flatrate skat.. Der er kun et sted at finde pengene med den tankegang politikkerne har i dag, altså den visionsløse.. 🙂

 4. Det virker også til, at jeg står ret alene i min positive vurdering på Liberalistik af Ny Alliance, både i den borgerlige blogosfære, men også de gængse medier.

  Jeg mener stadig, at der er flere positive ting i partiprogrammet, end f.eks. 180grader vælger at fokusere på.

  Men efter gennemlæsning af talløse artikler erkender jeg også, at Ny Alliance nok stadig kun er et “det mindste onde” parti. Spørgsmålet er så, om det er nok ved næste valg.

Lukket for kommentarer.