Et folk på støtten

Danskerne er underlagt verdens næsthøjeste skattetryk. Men danskerne vil groft sagt gerne have sig frabedt lettelser i skatten. De Konservatives topskattesejr over Venstre bliver straffet med vælgerflugt til begge partier. Hvad er det for noget med hende skatten?

Berlingske

Kom nu ind i kampen ! Det er da ikke så mærkelig at flertallet elsker den høje skat. Man har gjort 2/3 af befolkningen afhængige af midler fra den store kagedåse, og holder resten som skatteslaver. Når man tager efterløn (som nu koster mere end folkeskolen), orlovsordninger, dagpenge, boligsikring, børnecheck, næsten 1 million offentligt ansatte, osv.. og spørger dem der modtager om de synes det er dejligt at modtage andres penge.. tja, hvad så mon de svarer ?

3 Replies to “Et folk på støtten”

  1. Jamen, så er der vel ikke andet for, end at vi må vende kajakken. De højest lønnede vil have skattelettelser. De lavest lønnede vil ikke have skattelettelser. Så må vi sænke skatten for de højestlønnede og hæve skatten for de lavestlønnnede. Så skulle det vel fungere, eller hur?

  2. Det kan man ikke fordi dem det modtager udgør et demokratisk flertal. De har fremtidssikret deres ret til at leve af os andre. Det enesate håb er at få systemet til at bryde sammen.

  3. Efterlønnerne og uintegrerbare på livslange overførelsesindkomster bliver der ikke færre af fremover.

    Det bliver der til gengæld af den gruppe der skal skaffe midlerne til de øvriges forsørgelse .

    Vil man ikke agere skaffedyr – er der kun een mulighed : udvandrer fra Danmark .

    Så kan de forskellige grupperinger, der bliver tilbage se hvordan de så vil bære sig ad med at skaffe sig deres efterløn / overførelsesindkomst !

Lukket for kommentarer.