Kære Tina Mikkelsen

Tina Mikkelsen er forælder til en 14-årig og en 18-årig dreng, der begge har været anholdt i forbindelse med aktioner for et nyt ungdomshus i København. Hun ved, at aktionerne kan føre til lovovertrædelser, alligevel støtter hun sine børn.

»Jeg har flyttet mig i mine grænser, og jeg har gennem det sidste halve år arbejdet for at komme til at forstå mine børns kamp. Men i dag støtter jeg dem, også selvom jeg ved, at det i værste fald kan betyde, at de begår lovovertrædelser. For det er desværre lovovertrædelserne, der giver opmærksomheden om deres sag,« siger den 44-årige Tina Mikkelsen, der er mor til en 14-årig og 18-årig ungdomshusaktivist.

Berlingske

Kære Tina Mikkelsen,

Du kan være ganske rolig Tina Mikkelsen. Verden bryder ikke sammen selvom dine børn er blevet ødelagt af en idiotisk og amoralsk mor. De vil heller ikke dø af sult fordi ingen kan bruge dem til noget konstruktivt i samfundet. Grunden er simpel. Vi er menlig en del der opdrager vores børn til at tage ansvar for deres eget liv, og ikke bare kaste med brosten. Mine børn kommer sikkert til at forsørge dine igennem et system som tvinger dem til at bruge ekstra tid væk fra deres egne familier imens de arbejder for at betale den skal der først skal rydde op efter dine taberunger, og derefter forsørge dem med bistandshjælp, klovneskoleophold, narko afvænding og førtidspension.

Så bare rolig Tina, du har systemet på din side. Som jeg har være din skatteslave hele mit liv, vil mine børn sikkert også blive skatteslaver for dine møjunger. Med mindre de følger deres fars råd, og forlader dette hul af et land i tide.

Føj, hvor jeg dog foragter mennesker som dig.

mvh Allan

One Reply to “Kære Tina Mikkelsen”

Lukket for kommentarer.