Fiasko Bendtsen kaster håndklædet

bendtsen.jpg

DF vandt over Bendtsen: Ikke færre topskattebetalere

Regeringen og Dansk Folkeparti har netop indgået aftale om skatten. De Konservatives partiformand, Bendt Bendtsen, gav efter og fik alligevel ikke reduceret antallet af topskattebetalere.

180

Hvad så konservative vælgere ? Er I stolte af jeres leder ?

15 Replies to “Fiasko Bendtsen kaster håndklædet”

 1. Nogen der ved hvor man kan købe round up? Fordi det bruges jo til at rydde ud i ukrudt, og det er lige hvad fiasko Bendt Bendtsen er UKRUDT!

  Det er jo helt til grin, og jeg har mistet troen på, at de fjolser, der kalder sig konservative, kan reagere dette her land. At gå på evig kompromis og lefle for DF er så forkert og direkte klamt. Det er så pinligt at være billigere end en havneluder sidst på natten, og det får da helt sikker Sally Sørøver til at overvejet sit medlemsskab af Det Konservative Folkeparti – nu kendt som taberpartiet, hvor der sælges ud af holdninger.

 2. Ja, det er sløjt, men (lidt) bedre end ingenting. Det imødegår dog stort set ikke udfordringen – nemlig at skaffe incitament til at folk arbejder mere i en tid med arbejdskraft-mangel.

 3. Måske skulle vi få en mentalitet der ikke slikker de unges fodsåler og spytter snavset videre på dem over 40.

 4. Dagens største problem er ALLIANCEN mellem 68erne og deres smækforkælede møgfordærvede unger som kontinuerligt udelukker og pisser på halvdelen någenerationen og klager over at der mangler arbejdskraft.

  Engang sagde min generation “NÃ…”. Nu er vi nogen som har fået “NÃ…K”.

 5. Jeg er 42 og har betalt mine forældres samfundsgæld (lavet under Anker Jørgensen), nu lever jeg med verdens højeste skattetryk imens de er gået på efterløn som millionærer. Føj for satan

 6. Købte de ikke en bolig til dig? Eller fyldte dig med penge til en ungdom i sus og dus? Du må være et særsyn. I det mindste arver du en formue. Bare jeg havde 68-forældre. Mine er for gamle og udbyttede.

 7. Jeg forstår ikke at voksne mænd ikke sætter en ære i at forsørge sig selv gennem hele livet, istedet for at være en flok slatne babyer

 8. Måske fordi det hele er et stort omfordelings og fedterøvscirkus. Man kan hurtigt blive til grin, næsten ligegyldigt hvad man gør.

 9. Jeg synes det er imponerende klaret af dig Allan. Hvordan tjente du dine penge som baby? Hvordan betalte du for din skolegang? Vejafgifter? Bleer, sutter og mad? Kom meget gerne med opskriften, så jeg kan sende mine børn ud at tjene nogle penge, så de ikke nasser på mine, de små snyltere!

 10. Hvad har mit liv som baby med sagen at gøre 43Tarzan ? Er argumentet nu at du må nasse på mig hele livet fordi jeg også har været baby ?

Lukket for kommentarer.