Hvad kostede aftalen med Jeppe Nybroe ?

Jeppe Nybroe stopper i DR

DRs ledelse har indgået en aftale med journalisten og studieværten Jeppe Nybroe, om at han stopper i DR.

Licensgestapo

Ja ja DR.. Jeg kender snart jeres kodesprog.. Det der betyder at DR har givet ham af licenspengene, det er stensikkert.. Kan jeg få at vide hvor mange licenspenge I har betalt for lukke for denne sag ? Eller er det ligeså hemmeligt som hvor meget I gav i tilskud til Afghanistan-filmen »Den hemmelige Krig« ? Hvad skal jeg lyve om for at få del i licenspengene ?

2 Replies to “Hvad kostede aftalen med Jeppe Nybroe ?”

  1. Det er ikke utænkeligt, at DR har betalt ham for at holde munden lukket. Han kunne jo nok lave noget rav i den, ved at fortælle om andre der har været med til manipulationerne og lignende, som kunne afsløre DRs utroværdighed.

    En glædelig nyhed er, at Gitte Rabøl forlader DR2. Hun har været ansvarlig for indkøb af utallige venstreorienterede dokumentar-propaganda inkl. Afghanistan-fadæse-filmen.

Lukket for kommentarer.