Mediebilledet

I Danmark er der fyldt med små lokale TV og radio stationer drevet af kristne grupper, indvandrere, BZ’ere, pornofirmaer, osv. Der er også masser af kommercielle spillere uden andet formål end indtjening (Al ære være med dem). Hvorfor er der ingen liberalistiske TV eller radio stationer ? Fænomenet “talk radio” er meget udbredt i feks USA – det koster næsten ingenting at producere, men trækker masser af lyttere. Takket være 180grader har vi fået noget nyhedsformidling der er til at holde ud at læse. Men hvad med resten af mediebilledet ? Import af bøger (ny oversættelse og genudgivelse af “Og Verden Skælvede” feks) distribution af dokumentarfilm, etc.

Venter vi på at DR skal sende omfordelingskritiske dokumentarfilm ? – eller at Zentropa laver en spillefilm om hvordan en familie bliver ødelagt af som følge af skattebyrder ? Så kommer vi til at vente længe.

Man burde stifte et aktieselskab der (med profit for øje, selvfølgelig) gik i mediebranchen, og gav folk noget kvalitetsunderholdning/information med et liberalt værdisæt. Drevet af professionelle mediefolk, og med liberalistiske privatpersoner som investorer.

3 Replies to “Mediebilledet”

Lukket for kommentarer.