Bendt Bendtsen må gå af.

Danskere, der passerer 365.000 kr. i løn, knalder i fremtiden hovedet ind i en skattemur på hele 19,3 procentpoint.

Det er resultatet af det skatteforlig, der i aftes kom i hus mellem regeringen og Dansk Folkeparti.

Mellemskattegrænsen bliver nu løftet helt op til den nuværende topskattegrænse. Det betyder, at de små trin op ad skattestigen mod de 63 pct., nu skal tages i et hug. Det vil forværre incitamentet til sort arbejde, vurderer Mads Lundby Hansen, cheføkonom i Cepos.

TV2

Denne skatteaftale er ren idioti og kun værdig for de småt begavede fjolser fra DF. Men ikke for de konservative. Bendt Bendtsen må gå af.

12 Replies to “Bendt Bendtsen må gå af.”

 1. Men er der brug for de højtlønnedes arbejde. De fleste højtlønnede jeg kender, udfører ikke noget produktivt.

 2. Hvad ? Er det dit alvor ? Det er da for dumt. Vi lever i en high-tech verden, og lavlønsarbejde kan vi da få uuddannede indvandrere til. Dem der skaber værdierne er de uddannede og højt specialicerede – altså højtlønnede. Hvis du ikke har fulgt med for nylig, så er det altså noget tid siden vi forlod industrisamfundet. Folk med korte uddannelser er i bedste fald ligegyldige i fremtidens samfund. De ved de fleste af dem godt, derfor stemmer de DF

 3. Jeg ser ikke megen værdiskabelse i DK blandt de højtuddannede, og slet ikke nogen efterspørgsel efter begavede folk, med mindre de er under 22 og har 40 års erfaring.

 4. Til OPMIK og MN23. Lad mig gætte. I stemmer på Dansk Folkeparti,ikk ? Partiet for dem lever i DF kollektive løgn om at Danmark er en lille osteklokke med indbygget radiodrengekor.

 5. Bosse, jeg er over 40 og derfor kasseret af DI som arbejdskraft. Jeg gider ikke høre på de unge og tilbedtes klynkeri. I har selv afskaffet respekten for alt andet end ungdom.

  Allan, nej, jeg er sammen med et hav af de fakto kasserede i någenerationen (ung i 80erne). Mange af os har mere talent end de fleste af de yngre, men vi tages ikke ind i de hellige lønkliker på 40k+.

  Til din oplysning lever Danmark af landbrug og olie. Alt er afledt deraf og der er tilsyneladende ikke så stort et behov for anvendelse af den megen overskudskapacitet af talent at man gider ofre en skilling på at efteruddanne eller oplære dem som er i landet. DI går efter den billigste løsning, som er at røverkøbe talenter i udlandet.

 6. Danmark er lavteknologisk.

  Det er rigtigt, at vi lever af landbrug og olie suppleret med lavteknologisk industri. For nogle år i den (4-5) udgav ugebladet ingeniøren en liste over Danmarks 200 største produktionsvirksomheder. Her var der ikke nævneværdig højteknologi. For ca. ½ år siden udsendte DI en pressemeddelelse i hvilken det hed, ”at der ikke siden 1970 var skabt et nævneværdigt antal højteknologiske arbejdspladser i Danmark. De nævnte i øvrigt ikke de mange, der var lukket.

  Jeg har min gang i Aarhus. Her er der stort set ikke nævneværdige højteknologiske virksomheder. Møbelfabrikkerne i Fårvang har langt større format.

  Men det kan være, at Allan vil indvi os i de mange virksomheder, vi lever af?

  Sagen er den simple, at DF’eren er jyden, der i vintermørket kører til arbejde på maskinfabrikken, hvor han er med til at sørge for vi alles velfærd. Han vil ikke have Danmark oversvømmet med hjernedøde arabere og negre, der kun er her for at leve pånas. I modsætning til Richard Florida segmentet, der tror på den slags hulrøvede ævl, som Allan lukker ud.

  Sådan er det.

  Mvh. Børge.

 7. Allan griner dumt. Jeg kan godt forstå de mange “kreative” nassevirksomheder kan bruge ham og ikke mig.

  Tak til Børge, men det er håbløst. Debatten kører på hellige floskler. De dumme har vundet.

 8. Jeg arbejder i transport sektoren, som henter mange penge til landet. Jeg ved ikke hvor kreativt det er, men vi tjener da penge til at forsørge både 1 million offentligt ansatte og 900.000 arbejdsduelige på diverse andre overførselsindkomster. Der er arbejde til alle der gider lave noget, så spar mig for det forkælede “det er samfundets skyld” at ingen arbejdsgivere vil ha mig.

 9. Sludder. Der er 800.000 mellem 15 og 65 uden arbejde. Der er ikke 800.000 jobs. Du har et. Tillykke med det. De fleste kasserede misunder dig.

Lukket for kommentarer.