Bilsyn

dsc00685.JPG

Det er blevet en ren fornøjelse at syne sin bil. Man ankommer uden tidsbestilling til en synshal lige om hjørnet, kører direkte ind, drikker en cappucino og 15 minutter senere er man færdig. 320,-kr til dem der gjorde arbejdet (inkl cappucino) og 80,-kr til det evigt sultne statsmaskineri. Hvor er det dog skønt når det frie market regulerer tingene. Man får god service, fair pris, flexibilitet og mange valgmuligheder. Og hvis man stadig ikke er tilfreds, så vælger man bare et andet sted næste gang. Kan I huske dengang staten varetog al bilsyn ? Tænk selv tilbage.

Hvad laver vores såkaldt “borgerlige” regering med resten af de statslige opgaver som private kunne varetage bedre og billigere ? Ældrepleje, børnehaver, vuggestuer, osv osv.. Se dog at komme i arbejdstøjet ! Mulighederne er næsten u-udtømmelige.

One Reply to “Bilsyn”

  1. Helt enig – nu mangler bare skrankepaveriet på motorkontoret – har du prøvet at hente nummerplader?? det ligner et kontor fra det tidligere ddr – og kundeservice skider de helt på – ubehagelig betjening hver gang
    Hvorfor skal nummerplader kun kunne udleveres af disse offentlige bureaukratianstalter?

Lukket for kommentarer.