Mit segment

dinosaur.jpg

GallupKompas er et segmenteringsværktøj, der udelukkende på baggrund af holdningsspørgsmål giver jer en nuanceret indsigt i forbrugernes holdninger, værdier og livsstil.

Gallup

Det er mit indtryk at skattetryk.dk’s målgruppe er ret smal. Jeg ved ikke helt hvordan den ser ud, men her er et bud.

Mand mellem 30-50, der bor i egen bolig, kører bil, betaler topskat. 1½ børn og single, fraskilt eller bare fravalgt. Arbejder meget og har fravalgt efterlønsordningen af principielle årsager. Har haft en dampmaskine som barn og gået med aviser dreng, og har arbejdet lige siden. Ville hellere dø af sult end modtage penge af staten. Han hader venstreorienteret pølsesnak om samfundssind og lighed. Har stemt både Ventre og Konservative i årenes løb, men stemmer blankt indtil Liberalisterne kommer i folketinget – da han har mistet troen på at disse partier indeholder andet end levebrødspolitikere, rekrutteret i ungdomsorganistionernes tredje geled. Han skal helst have et aflivet pattedyr tilknyttet ethvert måltid, og gider ikke at høre på kvinder der ævler om astrologi. Medmindre det er mindst 1 måned siden han har fået sex sidst. Han foragter alle nasserøve. BZ’ere, efterlønnere, ex-koner (specielt nr 2), socialister, religiøse, overtroiske, og medlemmer af loger. Teknologi skal være det sidste nye, og mener ikke at kunne leve ordentligt uden ALLE ekstrafunktioner. Jeg skriver med vilje ham/mand alle steder, da der kun findes 1 kvinde i mit segment – og hende kender jeg personligt ;o)

Hvad siger I ? Passer det nogenlunde ?

9 Replies to “Mit segment”

 1. Lidt yngre, kvinde og det meste andet passer nogenlunde – dog særligt med undtagelse af:

  “…gider ikke at høre på kvinder der ævler om astrologi. Medmindre det er mindst 1 måned siden han har fået sex sidst.”

  …og et par andre ting.

  Men ja, har også gået med aviser siden jeg var “dreng” og arbejdet lige siden. Det sætter dybe spor i retfærdighedsfølelsen når man har haft avistjansen – så ved man sgu hvad hårdt arbejde er, og hvorfor det eneste moralsk forsvarlige er, at man får lov at beholde det, der er sit eget 😉

 2. Kapitalisbet, det er et fedt navn. Jeg er glad for at høre at der er mere end en kvinde derude med borgerligt blod. Det er en fed blog du har 🙂

 3. 🙂 Tror du rammer meget rigtigt. Der er desværre ret få borgerlige kvinder – tror ikke det er trendy at sætte sig selv i fokus og udnytte det potentiale, man er skabt af.

  Det er åbenbart ikke kvindeligt at have en realistisk indstilling til, hvordan samfundet burde se ud og udvise interesse for dette.

  I stedet for skal vi helst interessere os for boligindretning, børn og familieliv, astrologi (dagens horiskop skal læses i “avisen” – forderefter at læse kærestens, og ringe og fortælle ham om udfaldet *suk*, mode og powershopping.

  Sørøver Sally falder lidt udenfor dit segment (med mindre jeg er kvinde ;)), men jeg er sikker på, at det ikke er afgørende for dig, så længe jeg har gode borgerlige værdier 🙂

 4. I gode borgerlige piger spiller en vigtig rolle i at få jeres medsøstre på velfærdsafvænning. Jeg tror også I er bedre til at sælge “det hårde kapitalistiske budskab” til de bløde danske mænd. De er ihverfald uden for min rækkevidde.

 5. Ikke helt ved siden af Allan. Bortset fra bilen (jeg er ikke jyde), og topskatten (jeg er for fattig).

  Jeg er heller ikke gift, endsige skilt for anden gang, men jag har dog i ny & næ udholdt længere tirader om astrologi og clairfajance i håb om, at der skulle falde lidt af. 🙂

 6. Nope, jeg er alt for marginaliseret, og ikke markedsidiot. Men kampen mod velfærdsafvænning og feminisering er nødvendig.

  Og ja, jeg har skam taget mine lortejobs, ganske uden at få andet end et los i røven af det feminine klikesamfund.

 7. Tak, Allan. Jeg ved der er et par andre kapitalist-/liberalist chicks derude, og nogle af dem stikker snuden frem nu og da.

  Men ad Sallys bemærkning er det ikke altid man lige råber højest om (anti)politik når alle andre hellere vil diskutere mode og bolig.

  Ej, så slemt er det måske ikke, og jeg er iøvrigt også selv lidt shopaholic, så nu skal jeg ikke blive alt for hellig. Men én ting er sikkert. De piger jeg kender, bliver hurtigt forskrækkede, hvis man ender i en højtragende og måske højtråbende diskussion, og mange tager det personligt, hvis man ikke lige kan blive enige om at børnepenge, overførselsindkomster mv. er en skidegod ide. Og det ødelægger ligesom den konstruktive debat, hvis man hele tiden skal bløde op og sige “nå, men nu er det jo ikke sådan at jeg er et dårligt menneske, men jeg mener bare…”

  Drengene er lidt mere hårdføre. Men måske er det bare i min omgangskreds det er sådan. Og det er egentlig mærkeligt for i andre sammenhænge er mine tætteste veninder nogle rigtig rappenskralder – og jeg elsker dem jo for det!

  Nå, det skal nok komme!

Lukket for kommentarer.