Tak, kammerat kommisær

statsboern.jpg

Familie og forbrugerkommisær, Carina Christensen præsenterer i dag 25 forslag til forbedringer af familielivet i Danmark.

TV2

Rød stue takker kammerat kommisær Carina med en lille sang.

På børnefamiliernes vegne vil jeg gerne udråbe et trefoldigt leve for Familie og forbrugerkommisær Carina Christensen.

Hun længe leve.

Hurra..
Hurra..
Huuuuurrraaaaaa..

Død over kapitalismen og det frie initiativ..

4 Replies to “Tak, kammerat kommisær”

  1. Hvis jeg selv kunne vælge om jeg skulle betale for dine ungers madpakke, eller en ny fladskærm – så er valget nemt. Jeg tar’ fladskærmen. Pengene er tjent af mig – mine penge, ikke dine penge – tjen dine egne og brug dem på al de ydelser du har lyst til. Velfærd er bare et udtryk for at jeg skal betale for dine behov. Mine penge til mine børn. Dine penge til dine børn. Det er enkelt. Tjen dine penge selv, din nasserøv.

Lukket for kommentarer.