The Real Denmark

Danmark skal ”brandes”. Med 422 millioner gode statskroner i ryggen skal vi sælge vore kvaliteter og unikke kompetencer til verden omkring os – en god investering?

JP kronik

Vores skattekroner skal nu bruges til at bilde omverdenen ind at Danmark er et paradis. Tænk på alle de stakler der måske flytter til Danmark uden at vide hvor stor en del af deres frihed og ejendom vil bliver konfiskeret. Det må vi gøre noget ved. Sandheden om Danmark skal frem. Omverdenen skal vide hvilke skatte – og kontrol helvede Danmark er blevet.

Til formålet har jeg installeret en wiki her. Det er ideen at alle danske skatteslaver, kan bidrage med deres viden om den danske Totalstat. Skriv venligst på engelsk, så sandheden kan nå ud i verden.

The Real Denmark

One Reply to “The Real Denmark”

  1. For temmelig mange år siden, var jeg med til at ansætte en del mennesker i vanskelige job i det private.

    Iblandt dem var der en amerikaner, der gerne ville til Danmark. Han havde gjort sit hjemmearbejde, og da han ønskede samme levestandard som i USA, forlangte han en årsløn på 2 milliover. Den tilbudte løn var max. 600 tusinde.

    Hele meningen med regeringens fis er, at få Danmark oversvømmet med fremmede, så landet opløses.

    Mvh. Børge.

Lukket for kommentarer.