Video: Jens Blauenfeldt håner 3000 terrorofre

Den ulidelig selvsmagende Jens Blauenfeldt håner her 3000 amerikanske terrorofre.

Jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men jeg tænkte: Hey, det er amerikanerne, nu får de smæk. Det har de rigtigt godt af, sagde vært Jens Blauenfeldt i DR’s Aftenshowet tirsdag.

Nu er aviser så fulde af Jens Blauenfeldts beklagelser. Hvorfor Jens ? Du sagde hvad du tænkte. Dine chefer har ikke fyret dig, så de må være enige i at du hører til i DR. Folk som dig er jo det stof som Danmarks Radio er gjort af, og derfor skal det syge foretagende lukkes. Jo før jo bedre.

Lad os håbe denne nyhed snart når vores venner i USA.

English translation:

Jens Blauenfeldt from the danish politically controlled TV station (Danmarks Radio) says what he was thinking when he heard about the 9-11 attacks:

“Hey it’s the americans, now they are getting spanked. That serves them right.”… “Finally someone is striking back.”

This statement has so far not had any consequences for Jens Blauenfeldt. He is still employed and on the air in the politically controlled taxpayer financed danish TV station Danmarks Radio.

Dear friends from the US. This is what you get when the media is controlled by the state. Daily anti-american brainwash.

11 Replies to “Video: Jens Blauenfeldt håner 3000 terrorofre”

 1. I think you´re getting it a little wrong here Allan. It´s a state financed channel, but hardly government controlled. Besides from that being offensive to both parties, Danmarks Radio working as a virtual mouth-piece for the opposition should testify to that.
  Surfice to say, Danmarks Radio, being the Danish equivalent of the BBC, is a marxist nightmare that should be privatised immediately.

 2. Glemte at fjerne tv-værts terrorudtalelse fra nettet.

  ..som fik DR til ikke at genudsende “”Aftenshowets” første del dagen efter som planlagt. Men nysgerrige seere kunne med få klik torsdag finde frem til udsendelsen på DR’s hjemmeside og se eller gense showet og den omdiskuterede udtalelse…

  ….Roger Buch, lektor på Danmarks Journalisthøjskole er uenig i DR’s beslutning om ikke at genudsende første del af “Aftenshowet”. …

  ..”DR’s reaktion fremstår som baglæns censur.

  https://jp.dk/kultur/article1086614.ece

  Nemlig, den lå på DDR’s hjemmeside indtil imorges. Nu ligger den på youtube, og hvis DDR for overtalt youtube til at fjerne den – så ligger nok snart et nyt sted.

 3. Jens Blauenfeldt burde slet ikke være vært i et program som henvender sig til voksne mennesker, i min optik egner han sig bedre til Bubbers afløser i diverse børneprogrammer…og mon ikke vi så i fremtiden vil se et program på tv2 som hedder BS og Jens på afveje…?

 4. jeg fatter ikke hvordan han kan sige den slags i fjernsynet, og hvorfor i alverden undskylder han for at have sagt det på landsdækkende tv, som ansvarlig menneske i det her samfund har han sgu ikke ret til at sige sådan noget, efter min mening skulle han have været fyret på stedet, men det gjorde DR ikke så de må åbentbart sympatisere for hans holdning, hvis det var mig der ledede DR ville jeg fyre ham på stedet den slags venstre orinteret Crap ville jeg ikke have på min station. FØJ!

 5. Jamen, – Sådan tænkte jeg da osse. De såkaldte politiske korrekte “drømmere”, der i pænhedsforklædning, ignorerer deres inderste sandhed, skulle spørge sig selv om de selv vil “vende den anden kind til”, hvis disse blev ramt på dem selv, – familie, – eller nærmeste?

  Ja, – længere end til et banalt natligt hærværk på bilen, – i indkørslen, – behøves sjældent, inden vi nok skulle høre hyleriet fra et koppel “hævngærrige køttere”, der hurtigt fik forpuret alt iklædt “korrekthed”!

  Den der vender “den anden kind” til og slikker blodet fra sine sår,uden yderlig handling, er meget sødt i biografstolens lyserøde plys. Men Charles Darwins teori, “visker hurtigt tavlen ren”, for den slags individer i den virkelige verden!

  Vi må ikke starte som udbyttere. Men udbyttes vi, – ER VI BYGGET TIL AT SVARE IGEN. SE BULEN PÃ… DIN OVERARM!

  Alt dette hidrører dog fra en tid, med en anden politisk struktur, end den der opstod efter d. 20. Januar 2009!

  Maerthfell (Aalborg)

 6. Nyhederne er ny endeligt nået her. Takket være youtube. Jeg sender denne video over hele USA nu.
  Der er vel andre stedder at rejse hen på ferie end Danmark. Sydeuropa er billigere. Da jeg boede i Danmark synes jeg også at journalisterne var tåbelige. Jeg synes at danskerne skulle bare tale tysk, et sprog de forstår.

Lukket for kommentarer.