Mere idioti fra Dansk Folkedanserparti

dansk_folkeparti.jpg

Igen i år er Dansk Folkepartis krav til finanslovsforhandlinger, at der skal gives flere penge til offentligt forsørgede. Folke- og førtidspensionister er gengangere på listen, men som noget nyt er også de studerende kommet med.

180

DF vil hjælpe pensionister, studerende og omsorgsarbejdere. Ældrechecken til de danske folkepensionister skal være højere og en stor gruppe førtidspensionister skal ligeledes have et økonomisk løft. Derudover skal de studerende også have økonomiske håndsrækninger på flere områder, ligesom de offentligt ansatte i omsorgssektoren fra næste år skal have en fyldigere lønningspose

DDR

Flot gået DF. Ingen formår bedre end jer at finde nye gruppe at købe stemmer fra. Lad os poste flere skattemilliarder ud til dem der ikke bestiller noget. Seneste målgruppe for DF er de studerende. Lad os bare få vænnet en ny generation til at suge på patten, så har I også vælgere i de næste årti.

Så kan vi som ekstra bonus få lukket den sociale ulighed på 43,- kr som opstod mellem dem der arbejder og dem der holder fri, efter skatteforliget.