Politisk apartheid

Forestil dig at du kom ned i din lokale Nettobutik, og de ansatte have hængt en banner op på butikken. Nej til besparelser ! Ville du så ikke gå igen ?

netto.jpg

Hvorfor er det så lige at pædagoger kan tillade sig at hænge politiske budskaber op på deres arbejdsplads ? Og så er det endda fælles ejendom (errghh) og de er direkte ansat af dig i et monopol hvor du ikke har mulighed for at vælge en anden leverandør.

Disse billeder er fra fritidshjemmet på Randbølvej i Vanløse. Hvor skal utilfredse kunder gå hen ?

dsc00690.JPG
dsc00691.JPG
dsc00692.JPG
OK, jeg har rettet lidt i det sidste billede 🙂

Hold da kæft hvor jeg ville blive fyret hvis jeg hængte sådan nogle bannere op på min arbejdsplads hvor kunderne gik ind. Hvorfor skal de ansvarlige på dette fritidshjem ikke fyres ? Hvorfor skal offentligt ansatte have politisk særbehandling ? Er det ikke apartheid, hvis man giver en bestemt gruppe særrettingheder på bekostning af andre ? Som skatteyder i København må jeg forlange at de ansvarlige bliver fyret.