Simon Emil Ammitzbøll, 1½ meter tåbelighed

simon.jpg

Det Radikale Venstre er klar til at gøre op med medieforliget. Fra 2010 vil partiet stille sig frit, men allerede nu foreslår De Radikale at nedlægge licensen.

Drop licensen og lad danskerne betale til DR over skattebilletten.

Berlingske

Folk begynder at blive utilfredse med licensgestapo, og flere og flere vælger kanalen fra. De framelder sig bare licensen (gør det her). Men nu kan statens mediefascister mærke jorden brænde under dem, og vil flytte deres 4 milliarders propagandakanal til skattebilletten. Danskerne vil jo klart noget andet. Læs her. Løsningen på folkets utilfreds er at låse DR fast i skatteyderbetalt tvangscirkus – ifølge De Radikale og mediefjols nr. 1 Simon Emil Ammitzbøll.

Hvad bliver det næste ? Skattebetalt tvangsabonnement på Politiken ?

4 Replies to “Simon Emil Ammitzbøll, 1½ meter tåbelighed”

 1. Nej! til tvangsskattebetalt licens til DR Dhimmi radio og TV.
  Vi har fået nok!
  Lad dem selv gøre sig fortjente til deres egen indtjening.
  Det er deres sag – ikke vores.

  falkeøje

 2. Den unge hr. Ammitzbøll virkede ellers meget tilfreds, dengang forligt om medielicensen blev vedtaget. Han sagde et eller andet i DR’s tv-avis om, at det var godt, at de her forskellige medier nu blev ligestillet. Man kunne næsten fornemme, at medielicensen bidrog til at bringe orden i hans egen private forvirrede lille verden.

  Men den beroligende effekt har åbenbart varet kort tid, siden han nu er på banen igen.

Lukket for kommentarer.