Morten Bay fra Ny Alliance havde det som Jens Blauenfeldt

morten_bay.jpg

“Skal vi nu ikke lige høre efter, hvad Blauenfeldt REELT siger, nemlig at han er FLOV over at han tænkte, som han gjorde dengang. Han sidder jo netop og udtrykker FORTRYDELSE over at have tænkt, som han gjorde dengang. Blauenfeldt og jeg er nogenlunde lige gamle – og i 2001 var han Se og Hør-agtig reporter på Go’Morgen Danmark, der tog til receptioner og i det hele taget ikke rigtig var en seriøs figur på tv. Og måske er han blevet voksen siden…

Og her kommer så endnu en indrømmelse: Der vil være folk som kan huske, hvordan JEG reagerede. Nemlig på samme måde. Jeg husker at komme ind morgenen efter på Aller International, hvor jeg arbejdede som redaktør dengang…og udtrykte nogenlunde samme holdninger. Der rystede man på hovedet af mig, og det var først langt senere, jeg kunne lægge mine ungdomsprovokatoriske følelser væk og indse, hvor forfærdeligt, 11/9 var.”

Kommentar på Jarls blog via Uriasposten

Hvad mon partichefen i Ny Alliance Naser Khader tænkte ? Jeg ser frem til at høre nærmere.

Kære Naser,

Jeg har læst en kommentar af Morten Bay på Jarls blog.

DR og anti-amerikanismen


Her tager han Jens Blauenfeldt fra DR i forsvar, og forklarer at han havde det på samme måde. Kan du sige mig om dette er repræsentativt for hvordan man tænker i Ny Alliance ?

mvh Allan

6 Replies to “Morten Bay fra Ny Alliance havde det som Jens Blauenfeldt”

 1. Dybt pinlig kommentar, hem Morten Bay er for det meste også en klump at høre på.

  Dette viser, at USA-hadet ikke kun findes på den ekstreme venstrefløj, men helt ind til “midten” af Dansk politik 🙁 Pinligt.

 2. I det røde konsensusdanmark er det kun bloggerne der kan få sådan en sag frem i lyset. DR og de andre røde medier tager den først op når de er nødt til det. Tak til alle videokunstnerne og bloggerne. Med deres hjælp skal sagen nok blive udbredt i USA, så dansk politik kan blive afsløret internationalt for hvad det er. En venstreorienteret etpartistat.

 3. Det er jo sygt… Lige med det samme (langt tid før WTC styrtede sammen)da man så det enorme hul i WTC vidste man at en masse mennesker måtte havde mistet livet…. og alligevel frydede Jens Blauenfeldt sig og det samme gælder åbenbart også Morten Bay… Og så undskylder Morten Bay sig med at de ikke var så gamle i 2001… De må begge have været mindst i 20’erne i 2001, så de var voksne allerede dengang. Når voksne mennesker tænker som de to, så er man sgu da syg i hovedet.

 4. Er Jens Blauenfeldt og jeg de eneste, der klarer os gennem det jordiske ved hjælp af sort humor?
  Min yndefulde hustrus udbrud, da hun en solrig efterårsmorgen kom gående fra postkassen til morgenkaffen med Svenska Dagbladet, som ikke skrev om ret meget andet end at en vis Olof Palme var blevet skudt, så han døde af det: “Där fick han så han teg!” Spontant, ærligt og helt uegnet til offentliggørelse.
  BLAUENFELDT (samt undertegnede og måske den ærede læser) har et og andet mod USA. MEN det VAR nu ikke pænt at ødelægge WTC og ihjelslå et par tre tusind.
  Deres ærbødige oplevede en fantastisk lettelse ved definitivt at få fjernet Palme fra Sveriges politiske billede. MEN, det VAR nu ikke PÆNT at myrde ham.
  perharry

Lukket for kommentarer.