Pas på hvad du siger. Lene lytter med.


Overfascist Lene Espersen.

Der skal ikke længere forelægge en konkret mistanke om en kriminel handling før overvågning og registrering af vores adfærd træder i kraft. I stedet bliver vi alle overvåget.

Den islandske avis

Så fik folketinget endnu et våben i kampen for bibeholdelse af den danske totalstat. Vi er nu allesammen overvåget i vores private hjem døgnet rundt. Den danske grundlov er ude af kraft. Islamofascisterne har sejret. Privatlivet er officielt afskaffet. Tillykke.

Krypter din kommunikation med PGP
Skift til Linux

3 Replies to “Pas på hvad du siger. Lene lytter med.”

  1. De, der virkelig har noget at skjule, skal nok finde ud af at anskaffe sig elektronisk krypteringsudstyr, så efterretningstjenesternes computere kan køre næsten uendeligt uden at finde ud af noget.

    falkeøje

  2. Man skal lede laenge efter nget mere amatoeragtigt end den den danske stat og offentlige forvaltning. Der er ikke det Stat og Kommune kan oedelaegge og spilde penge paa.

    At tro at de vil kunne lytte sig frem til noget som helst med denne nye lov, er at saette sine forventninger til den offentlige forvaltning alt for hoejt.

    Det danske politi kan ikke engang overkomme gadekriminilatet selv i indre by i nationens hovedstad. Eller et mindre optoejer paa Noerrebro som de paa forhaand vidste ville finde sted.

    Amatoerer.

Lukket for kommentarer.