Danske journalister

Sagerne om om løgnagtige, manipulerende og venstretotalitære danske journalister hober sig op. Hvordan kan det være ? Jeg var begyndt at skrivet et par kommentarer til hvorfor mon journalister er så venstreorienterede, så jeg gogglede lidt rundt for at finde information. Så løb jeg ind i dette indlæg fra 2006 på Uriasposten. Det er så godt lavet (som sædvanligt) at jeg må bøje mig i støvet og bare henvise.

Uriasposten: 86 pct. af danske journaliststuderende stemmer rødt

Min egen holdning er at medierne skal tilhøre folket og ikke staten, og det kan nu ske i det frie marked – hvor brugerne selv bestemmer hvad de vil se og betale for. Så længe staten blander sig i mediebilledet med tvang, skatter og afgifter til fordel for deres egne medier, som Danmarks Radio og TV2, har vi ubalance i demokratiet. Man tvinger en stor del af befolkningen til at betale for politiske modstanderens medievirksomhed, og man manipulerer med hele befolkningens opfattelse af verden.

Det må ha en ende. TV2 skal sælges hurtigt, og DR skal lukkes helt. Bygninger og udstyr skal sælges for højeste bud, og alle DR ansatte skal opsiges med deres kontraktmæssige varsel. Skulle det efterfølgende vise sig at der er en stor efterspørgsel på “Hit med sangen” (behold den selv), “Kender du typen ?” (ja, det gør vi), Matador (mix), Krøniken (og andre historieforfalskninger), så er jeg sikker på at der hurtigt vil opstå en leverandør i det marked. Sådan fungerer kapitalismen. Hvor der er efterspørgsel er der også en leverandør. Og en til leverandør. Og en til. Og så konkurrence. Og så bestræbelser på at være den bedste. Og så nye tiltag. Og så mere altidigt TV. Og så bedre TV. Osv osv.. Hvem kan ha noget imod det ? Hvem er det der er imod forbedringer, kvalitet, alsidighed og demokratisk adgang til medierne ? Det kan du jo selv tænke over.

2 Replies to “Danske journalister”

  1. Allan
    Det er som talt ud af mit hjerte.
    Hvor der findes et behov, vil der altid udspringe en eller mange leverandører.

    falkeøje

Lukket for kommentarer.