Flere kollektiver, tak !

02_mf.jpg

Børn skal have 100 forældre! Det er en af tankerne i bofællesskabet “Skråplanet”, der opføres i 1973 og af pressen bliver omtalt som “Luxus Christiania”. Tag med på 40 års rejse gennem hippiehybler, fristadsfantasier, svanholmdrømme og ollekoller.

Tidsmaskinen DR2

Kollektiv er en betegnelse for en gruppe mennesker, der ønsker at dele bolig baseret på et fælles værdigrundlag. Nemlig ! De vigtige ord her er ØNSKER AT og FÆLLES VÆRDIGRUNDLAG.. Jeg synes at vi burde have flere kollektiver. Steder hvor kollektivister kan udfolde sig og udleve deres drømme. Fælleskasser, fællesspisning, fællestøj, fællesseng, hele molevitten.. Se at komme igang. Alle jer der ønsker fællesskaber skal have den mulighed.

Sådan gør I:

Ã…bn en bankkonto.
Sæt alle jeres penge ind
Køb et sted sammen
Del med hinanden
Lev jeres liv og bliv lykkelige

Så kunne vi måske også finde ud af at jeg fik lov til at lade være ? At jeg fik lov at passe mig selv ? Eller er det for meget forlangt ? Lad være med at holde mig som økonomisk slave i jeres kollektiv, så lader jeg være med at blande mig i jeres liv ? OK !

Hurra for Svanholm