Gud er en sygdom

Stening af 17-årig skaber kaos og vold

Videooptagelser af steningen af en 17-årig kurdisk pige på åben gade har skabt kaos i Irak og flere andre muslimske lande. Alle giver hinanden skylden for den tragiske hændelse

EB
EB2
Du’a Khalil Aswad på wiki

CNN kalder det æresdrab. Æresdrab ? Jeg kan ikke se noget ære nogensteder. Det eneste jeg kan se er en flok sindsyge psykopater der er ødelagt af religion. Jeg ved ikke om de er af den ene eller anden religion, og jeg er også ligeglad. Det tror jeg faktisk også pigen var. Problemet er religion. Religion er må skyldes en eller andet kortslutning i hjernen, eller måske en slags tankevirus. Tankevirus er nok den forklaring jeg synes lyder mest sandsynlig. Herhjemme har ph.d. i neurobiologi LONE FRANK skrevet en bog om emnet.

Er Gud en fejl, der er opstået i vores hjernebark i løbet af evolutionens lange march? Kan vores dyrebare inderste selv reduceres til en cocktail af kemiske stoffer og elektriske impulser fra øglehjernens dyb kæmper mod frontallappernes rationelle tænkning?

DEN FEMTE REVOLUTION – fortællinger fra hjernens tidsalder

Youtube godkendt CNN version

Den fulde version – pas på, den er meget ulækker.

Kik også forbi Richard Dawkins.

Richard Dawkins hjemmeside eller wiki
Illusionen om gud

Objektivisme (Ayn Rand) har sagt dette i årtier. Men verden har åbentbart ikke været klar. Er den det nu ?

6 Replies to “Gud er en sygdom”

  1. Du rammer sømmet på hovedet. Danmark kunne ligge ud med at adskille kirke og stat. Sammenhæng mellem kirke og stat er noget der hører til i mellemøsten.

  2. “Jeg kan ikke se noget ære nogensteder. Det eneste jeg kan se er en flok sindsyge psykopater der er ødelagt af religion. ”

    Man vælger religion efter åndsevner. De mest idiotiske danskere vælger socialisme. Arabere og negre vælger islam, da den passer til deres åndsevner.

    At danskerne, pånær DF, har valgt at give fri indrejse og bistand til muslimer, fortæller vel alt.

    Mvh. Børge.

  3. Sludder Børge. Religionens form er betemt af den kultur du er vokset op i. Du er kristen fordi du er født i en kristn kultur. Det hele udspringer af den samme fejl i hjernen.

  4. Religiøse mennesker lider af en hjernedefekt. Jeg mener, for pokker; den lange version burde være folkeoplysning.

Lukket for kommentarer.