Socialisme gør dig ulykkelig – men kuren er her

happy-face.gif

En stor undersøgelse om sammenhængen mellem lykkefølelse og politisk ståsted, viser at socialister er mest ulykkelige. Men der er håb.

Arbejde betaler sig. Og lige her er venstrefløjens medlemmer, socialisterne, ifølge undersøgelsen mere ulykkelige end højrefløjsfolkene. For hvor socialisterne betragter de uligheder, de støder ind i, som så problematiske, at det også på det personlige plan kan gøre dem ulykkelige, ser højrefløjsfolkene fænomenet som en bekræftelse af den urgamle tese: at arbejde ikke alene adler, men også betaler sig; og at forskellene – eller ulighederne, som socialisterne vil sige – derfor dybest set blot er beviset på, at det samlede system fungerer dynamisk og retfærdigt.

Politiken

Jeg kobler lige et uddrag fra punditokraternes seneste artikel om Alan Greenspan på:

Greenspan: ”Atlas Shrugged’ is a celebration of life and happiness. Justice is unrelenting. Creative individuals and undeviating purpose and rationality achieve joy and fulfillment. Parasites who persistently avoid either purpose or reason perish as they should”.

NY Times via Punditokraterne

Så skulle den røv vist være barberet ! Læs bogen Atlas Shrugged. Du vil opdage en helt ny måde at se verden på, og vil blive et lykkeligere menneske.

$

6 Replies to “Socialisme gør dig ulykkelig – men kuren er her”

 1. For øvrigt –
  at man bliver et ulykkeligt menneske af primært at fokusere på hvad man ikke har, ikke kan og ikke er, er en gammel kending indenfor mit fag.

  Det er en selvpinerisk måde at anskue egen tilværelse på.

  Alle er vi som individer underlagte begrænsninger på den ene eller den anden måde .

  Alle har vi muligheder for at ændre på nogle af disse – og andre kan vi intet stille op overfor.

  Selvom du vil være F-16 pilot er det ikke sikkert dine evner og /eller din fysisk rækker .

  Men du har måske mulighed for at flyve andre maskiner ?

  Hvorfor så plage sig selv med dette ?

  Det neurotiske bliver kronisk, når vi udlukkende fokuserer på begræsningerne.

 2. Ethvert begavet menneske betragter livet som alle tiders største gave. En kæmpemæssig leg for de medfødte talenter. En mulighed.

  For den begavede er livet således en proces, der består i at nå et mål. Når målet er nået, er julen forbi, og der satses på næste mål.

  For socialisten, der næsten altid er sinke, er der ingen mål i sigte. Kun misundelsen over den, der har et mål. For socialisten består livet således i at skade den, der har et mål. Socialistens evangelium er bygget på treenigheden af misundelse, ondskab og idioti. Præcis som muslimens.

  Så selv om socialisten afskærer sig selv fra den bistand, hun ikke kan leve uden, så vil hun hellere se naboen (med mål) død, end hun selv vil overleve.

  Socialismen er menneskehedens pest.

  Mvh. Børge.

 3. Smukt beskrevet, Børge !

  Og ja- livet er en gave og en livslang. fabelagtig opdagelsesrejse .

  At kunne leve som et nysgerrigt menneske og falde i forundring over det man opdager – som f.eks. i går hvor jeg hos en veninde så DR2 og Ann Markers udsendelse om måden fuglene navigerer på et besøg .

  Hvis dette navigationssystem – som enhver trækfugle besidder og anvender – ikke er til at forundres vildt over…..

  At vide nu, at selv en lille fugl som Svalen eller Rødhalsen osv..inde i hovedet har et sådant system er en viden som rykker eet og andet hos mig .

  “Naturen, det billige skidt ” -som H.P. skrev – at SÃ… fabelagtig i alle dens konstruktioner .

  Livet er virkelig en opdagelsesrejse en rejse i daglige forunderlige oplevelser .

  At nogen vil spilde dette, smide dette væk for f.eks. en hadsk ideologi er mig en gåde .

Lukket for kommentarer.