Hvorfor er I ikke på arbejde ?

Den forgangne uge har jeg læst om forældreblokader mod børnehaver pga besparelser. Jeg har (i min fritid) fundet en løsning.

Tag på arbejde, tjen nogle penge og køb alle de ydelser til jeres børn som I synes de skal have. Virksomhederne mangler hænder og de ville sikkert være glade for den ekstra indsats. Det undrer mig at I har tid til at bruge hverdage på at stå nede i børnehaven med bannere ! Hvorfor er I ikke på arbejde ? Har I taget en sygedag ? Eller er I på orlov for de andre skatteryderes regning ?

Jeg har arbejdet i gennemsnit 14 timer om dagen den forgangne uge, og undrer mig overfor hvor I mener at den værdi jeg har produceret skal bruges på jeres børn ! Jeg havde egentlig den plan at de penge jeg tjente skulle bruges på mine egne børn, og ikke på jeres. I har jo holdt fri ?

Nu tager politikerne penge fra mig, der har været på arbejde – og giver dem til jer, som har holdt fri. Hvorfor er det lige at det er rimeligt ?

Forældreblokade trods budgetforlig

PS: Jeg skal også arbejde i weekenden.

6 Replies to “Hvorfor er I ikke på arbejde ?”

 1. Det er sågu ved at være helt hyggeligt dette her – jeg er totalt enig med dig Allan!

  Jeg har arbejdet og samtidig uddannet mig .

  Fået 3 børn samtidig med jeg arbejdede og jeg læste videre samtidig på Uni.samtidig med jeg arbejdede .

  Jeg medvirkede til at oprette en privat vuggestue og børnehave – og senere en skole fordi jeg var træt af den røde linie lagt af folk som bl.a. Bjerregaard.

  I min skoletid som barn og ung var devisen : vil du have dyre ting og sager til dig selv -så arbejd for det!

  Selvom jeg kom fra et hjem med heste og sejlsport blev der stillet krav om egen indsats – og det på alle områder.

  Vi fik lært- før du kan kræve din ret skal du udføre din pligt .

Lukket for kommentarer.