Uha, licensgestapo kommer !

Over 200.000 husstande får de kommende uger et brev fra DR, fordi de ikke betaler licens. Ã…rhusianerne er værst skarpt fulgt af københavnerne. Særligt de unge betaler ikke licens.

Business

Nu kommer der flere breve fra licensgestaposvinet. Her vil de, med deres sædvanlige terrormetoder, prøve at gøre dig bange og tvinge dig til at støtte deres tvangsabonnement. Vær ikke bange, vær stolt og stå fast. Tag brevet og smid det ud.

Hvis licensgestapo dukker op på din adresse, så gør du følgende:

1. Ã…bn døren når det ringer på.
2. Konstater at det er DR svinet
3. Bed ham/hende om at forlade din ejendom (undlad diskussion)
4. Luk døren

DR’s mediepoliti har IKKE ret til at stille dig spørgsmål, eller komme ind.

Køb din anti-DR t-shirt her
Medier mod medielicens
Luk din licengestapo konto her

11 Replies to “Uha, licensgestapo kommer !”

 1. Politiet kan da heller ikke komme ind i dit hjem uden en dommerkendelse. Du er beskyttet af grundloven.

  Iøvrigt har politiet ikke tid til at tage med til 200.000 husstande sammen licensgestapo. De har jo ikke engang tid til at opklare de indbrud der er i København.

 2. Ved godt man ikke må lyve, men i mine yngre dage, fik jeg gang på gang besøg af Licensgestapo. Selvføgelig havde/har jeg tv, og den kørte jo på fulde hammer, da han bankede på den aften. Han spurgte tre gange om jeg havde tv og til sidst om han måtte komme ind… jeg svarede “Er du i tvivl må du jo komme med en dommerkendelse – dette her er privat ejendom”. Betaler af princip ikke for noget, jeg ikke har bedt om – heller ikke licens.

 3. Bemærk DR-vært på “Kaffeklubben” på P1 true med Licensgestapo her, hvis man vil kritisere DR:

  https://www.dr.dk/p1/kaffeklubben/bloggen/index.htm?p=50

  Jeg havde skrevet en kritisk kommentar på Kaffeklubbens blog (om en rød paraply/Mavepusteren på besøg). Den blev slettet – og det IP nummer jeg ofte bruger blev IP-bannet, så jeg ikke kan læse bloggen derfra.

  Hvis man vil skrive til hende mener hun, at man skal påføre sit licensnummer.

 4. Hvis man skulle være nysgerrig for at læse hvad der dog havde fået P1 til at IP-banne og slette en blog-kommentar er her hvad jeg skrev:

  #

  Irenes spin for at forsøge at latterliggøre den vigtige og rimelige kritik af DR, som i modsætning til andre medier i Danmark, er tvangsfinansieret af alle danskere (en detalje som totalt blev udeladt i programmet) er en skandale. Der var tre venstreorienterede gæster, een venstreorienteret vært og en meget tandløs og bovlam konservativ. Der var INGEN der støttede os der kritiserer DR.

  Irene var dybt pinlig, da hun f.eks. påstod, at Nyhedsavisen lavede “det man vist kalder en journalistisk stramning” da den havde skrevet, at DR-vært Jens Blauenfeldt havde godtet sig over terrorangrebet på USA.

  DR har selv fjernet bevismaterialet, men heldigvis er det Blauenfeldt sagde veldokumenteret. Se videoen her, der sætter hans udtalelser i perspektiv:

  https://www.youtube.com/watch?v=tYKNMMCLqFU

  Alene det, at det næsten konsekvent er venstreorienterede, der forsvarer DR og taler “DRs sag”, og højreorienterede der kritiserer DR, er et stærkt indicium for, at der er noget om snakken. Det bør være indlysende for enhver, at dette er et problem.

  Vi ser også forleden at BUPL m.fl. går ud og demonstrerer til støtte for DR, synes jeg siger en del.

  Og Irene – du glemte helt at svare på kritikken af dig i forbindelse med Allans hykleri. Endnu et bevis på, hvor komplet ensidigt dit program er.

  Det er rent ud sagt magtmisbrug, at misbruge DR til at lave spin for DR og imod kritikken af DR. Dette er hvad du, Irene, gør.

  Kommentar af Jakob — September 20, 2007 @ 9:32 pm

 5. Jeg prøvede at finde lydklippet hvor værten “truer” kritikere med licensgestapo, men kunne ikke finde den. Den ville ellers sikkert være god i en klippet version 😉

 6. @Allan

  Haha, ja. Men du misforstod – det var i hendes blogpost, at hun skriver, at man kan skrive sit licensnummer på, hvis man vil henvende sig (kritisk).

  @Thomas

  Ja, det er lidt komisk. Men rimeligvis skal det siges, at jeg ikke tror Mollerup har den slags tendenser mere og man har lov til at blive klogere. Men alligevel stiller det så meget spørgsmålstegn ved, hvor hans sympatier uundgåeligt ligger. Endvidere synes jeg hans indsats på DR i højeste grad har været præget af ikke at være (kritiske) seeres mand overhovedet, men som forsvarsminister og spindoktor for DR.

Lukket for kommentarer.