“Hvordan slipper vi af med Zentropa ?”

zentropa.jpg

Alt er gået efter planen. Teaterchef på Aarhus Teater, Madeleine Røn Juul vil skabe debat med forestillingen: “Hvordan slipper vi af med de andre?”, og det er lykkedes i en sådan grad, at hun ifølge dr.dk har fået Venstres ungdom på nakken.

Stiften via Uriasposten

Nu er Zentropas fidus nået til Aarhus Teater. “Hvordan laver man løgnagtig propaganda for andres penge ?”. Zentropa har i årevis malket de danske skatteydere for rigtigt mange millioner gennem diverse støtteordninger.

Prøv at se hvor mange gange du kan finde et tilskud til Zentropa her !

Nu er det på tide vi får gjort op med disse støtteordninger. Zentropa kan for min skyld lave alle de propagandafilm de har lyst til, men det er fandme ikke rimeligt at jeg skal betale for det igennem skatten. Hvis deres film virkelig er værd at se, hvorfor kan de så ikke få kunder i butikken ?

Seneste Zentropa fidus er at malke kommunale skatteydere.

Skatteyderne i den nye Slagelse kommune og Korsør Erhvervsforening er med til at betale for produktionen af en ny dansk film, der foregår i Korsør.

DDR

Luk alle støtteordninger til film og teater, lad dem lave noget som folk gider se og betale for selv. Jeg gider ikke se det, og jeg gider ikke betale for det.

2 Replies to ““Hvordan slipper vi af med Zentropa ?””

Lukket for kommentarer.