Pejlevognen

pejlevogn1.jpg

Under besættelsen var der straf for uautoriseret informationssøgning, og mediefascisternes propagandaværktøj hed pejlevognen. Disse biler kørte rundt i gaderne og spredte frygt.

tysk_pejlevogn.jpg

Senere tog de nye mediefascister fra DR denne metode i anvendelse igen.

pejlevogn.jpg

Op igennem 70’erne og 80’erne var dette licensgetrapos primære skræmmemiddel. Der vankede også bøde hvis man selv satte en parabol antenne op. Kan I huske det ?

pejlevogn3.jpg

Tror du stadig på DR’s ammestuehistorier om sandfærdig objektiv nyhedsdækning ? Hvorfor må vi så ikke vælge selv ? Hvor længe vil du lade DR krænke din frihedsret til selv at vælge dine informationskilder ? Ligger du stadig under for terror og trusler, eller er du ved at ha fået nok ?

pejlevogn4.jpg

I dag bruger licensgestapo mere moderne metoder. De skriver til dig og truer med store pengebøder hvis du nægter at støtte deres udsendelser. Ikke engang hvis du har adressebeskyttelse er du i sikkerhed for statens mediepoliti. Støt oprøret mod statens røde mediefascister – afmeld din DR licens i dag.

Var pejlevognen bluff ?
Pejlevognen kommer !
DR samkører med cpr registeret
Stasimuseum Berlin
Køb din anti-DR t-shirt her
Medier mod medielicens
Luk din licengestapo konto her

4 Replies to “Pejlevognen”

  1. DR har kørt sig selv helt ud på det overdrev, hvor de ikke opfattes seriøst, men som et utidigt indslag i danskernes hverdag.

    falkeøje

  2. Skal danskerne snydes for en afstemning ligesom hollænderne, formentlig med den begrundelse, at vi ikke afgiver nogen suverænitet, så skal vi være over politikerne ligesom høge, for det vil hurtigt blive afsløret, at de lyver, og det er en alvorlig sag, der let kan ende i Rigsretten.

    falkeøje

Lukket for kommentarer.