Mere venstreorienteret mediefup, nu fra TV2

fup_og_svindel.jpg

Manipulation i TV 2-dokumentar

Næppe er journalist Jeppe Nybroe tvunget væk fra DR, fordi han manipulerede med en reportage, før TV 2 afsløres i grov manipulation af dokumentar, der sendes i aften.

JP

TV 2 manipulerer med billederne i dokumentarfilmen ‘Mig og Naser’, som sendes i aften. Dramatiske billeder af en udbrændt bil på Nørrebro er klippet ind i dokumentaren, selvom bilen intet har med Muhammedkrisen at gøre.

Den islandske avis

Hvor længe skal vi finde os i at statens medier lyver for os ? Hvis du handlede i Brugsen, og de solgte dig tomme mælkekartoner – ville du så ikke skifte til Netto ? Men i statens mediebutik er du tvunget til at betale for løgn, fordrejninger og fortielser.

Der findes kun en måde at sikre en objektiv dækningen af nyheder og samfundsspørgsmål. Lad alle få lige adgang til massemedierne, og sæt en stopper for tvangsabonnementer på venstreorienteret statslig propaganda.

TV2s eget indlæg om dokumentaren:
Film kaster kritisk lys på Khader

2 Replies to “Mere venstreorienteret mediefup, nu fra TV2”

  1. Efter kritik fremsat af flere dokumen­tarister i Nyhedsavisen har TV 2 valgt at klippe i dokumentarfilmen “Mig og Naser” om foreningen Demokratiske Mu­slimer og Muhammedkrisen. I scenen, der bliver klippet ud, står en somalisk kvinde foran en udbrændt bil på Nørrebro, men den brændte bil har ingen sammenhæng med krisen.

    https://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-8745283.html

    Hvor mange gange har I ellers taget røven på os ?

Lukket for kommentarer.