Min næse er et problem for jer allesammen

dsc00702.JPG

Skønhedsoperationer på det offentliges regning

Hvis man kan overbevise sin læge om, at ens stritører er et psykisk problem, kan man få dem opereret for skatteydernes penge. Danske Regioner erkender problemet, men ved ikke, hvordan det kan løses.

180

Jeg har tidligere blogget lidt om hvor glad jeg er for min numse. Desværre giver min store deforme næse mig store psykiske problemer. Mit lave selvværd er jo et anliggende der ligger os allesammen dybt på sinde, og derfor anser jeg det for rimeligt at I allesammen betaler for at jeg kan få en pænere næse. Det vil også være dejligt for jer, at skulle slippe for at se på min afskyelige tud.

Når du betaler din skat og tænker tilbage på alle de timer du har arbejdet for fællesskabet, så tænk på min næse.

Tak for bidraget.

8 Replies to “Min næse er et problem for jer allesammen”

 1. Jeg tager selvfølgelig gerne et par ekstra timer væk fra mine børn på arbejdet, så Danmarks forfængelige velfærdsnarkomaner kan få stivet deres lave selvværd af. Der findes intet der er så privat at man selv må tage ansvaret for det, alt er kollektivets ansvar.

 2. Synes da ikke du burde være flov over hverken din næse eller numse. Du er jo et pragteksemplar, dog med lettere syg humor, men det kan kollektivet vel også betale for at få dig behandlet. Personligt kan jeg jo godt se at mine bryster er til stor gene for jer andre, så måske de skulle ordnes på jeres regning. Eller man kunne betragte det som en tilbagebetaling af min skat?

 3. Sørøver Sally: “Eller man kunne betragte det som en tilbagebetaling af min skat?”
  Et af problemerne med velfærdsstaten er, at mange føler, at de pga. af skatten har en masse til gode. Hvis staten skulle indfri alle borgernes forventerninger om, hvad de har tilgode, ville den gå fallit.

 4. Thomas, det er sgu da klart – skatten er da urimelig høj i dette her land! Ikke underligt jeg føler, jeg ikke får så meget tilbage igen. Den høje skat fremelsker krævergenet i mennesket, det er min teori.

 5. Jeg har en ide. En sammenslutning af dem der frasiger sig alle statens ydelser. Tilgengæld giver vi hinanden positiv særbehandling. Vi tilbyder hinanden jobs, bolig, osv før de tilbydes “de andre”.

 6. Sørøver Sally, ja skattetrykker her i landet er fuldstændig forskruet. Det er jeg helt enig i, men jeg konstaterer blot, at staten overhovedet ikke kan indfri de høje forventinger til den.

  Jeg kender en, som arbejder i hospitalsvæsnet, og der ses det bla. tydeligt, at borgernes forventning til hvilke serviceydelser, der er inkluderet i et skattefinancieret hospitalsophold er langt ud over, hvad hospitalerne er gearet til at levere.

 7. Lighed skal der til. Hvis mindre pæne mennesker – for nu at gå i det politiske korrektheds sprog – kan få operationer for at blive pænere, så skal de smukke vel have slået næsen skæv, opereret vorter ind i huden, blive tvunget til at tage 40 kg på eller lignende, ikke?

  Når dygtige og driftige danskere i dag straffes via topskatten, så er der vel kun retfærdigt, at danskere født med et smukt ydre også straffes, så vi alle kan være lige.

Lukket for kommentarer.