2. oktober

Så er horderne af af krævedanskere på gaden igen. I mit barns børnehave er plakaterne kommet op. Jeg har selvfølgelig klaget til lederen i børnehaven og kommunen over at mit barns børnehave bruges til politisk argitation – og forlangt plakaterne fjernet øjeblikkeligt med henvisning til Indenrigsministeriets hjemmeside (se link i bunden).

Den 2. oktober vil velfærdsnarkomanerne kræve flere penge fra de danske skatteydere. De skatteydere der er 0.3% fra at betale verdens højeste skattetryk. Det bliver åbenbart aldrig nok. Alle vores penge skal ned i statens store kagedåse, hvor man så kan bede offentlige bureaukrater om at få dækket sine behov.

Der må ske noget NU ! Gør oprør ! Lad være med at finde jer i flere krænkelser. Få pædagoer, lærere, hjemmehjælpere i tale når du møder dem og fortæl dem at nok er nok. Vi vil ikke betale mere i skat, vi vil have skattelettelser.

Fortæl dem hvad du synes og forlang plakaterne fjernes !

Endvidere udtalt, at det ikke er tilladt for offentligt ansatte at lave propaganderende politisk arbejde i arbejdstiden og på arbejdspladsen. Fx er det ikke tilladt at propagandere for politiske synspunkter over for en institutions klienter eller besøgende.

Indenrigsministeriet

8 Replies to “2. oktober”

 1. Hmm…

  Er du ikke selv en “krævedansker” som afleverer dine småttinger i børnehaven…

  Er alle som afleverer sine børn i børnehaven “krævedanskere”…?

  Hmm2..

  Hvis ikke personalet har ret til at diskutere faglige aktiviter på arbejdspladsen, vil du istedet at de ska tilbydes f eks 3 lovbestemte strejkedage om året sådan at du ved på forhånd hvornår du skal blive hjemme med dit barn og undgå den politiske propaganda…

  Hmm3…

  Hvordan kan du overhovedet overlade dine børn til et sådant frygteligt hippiested…

  Tag alle ungerne i børnehaven med på en skovtur og forsøg lige att slappe lidt af…

  Hubba hubba 🙂

 2. Hvor stupid kan man være ?. Den eneste grund til at jeg afleverer mine børn i en kommunal børnehave, er at jeg er frataget mine personlige valgmuligheder af politikerne.

  Privatiser børnehaverne og lad de frie markedsmekanismer afgøre hvem der kan gøre det bedst og billigst, så vælger jeg selv.

  Du støtter et offentligt kagedåse tyranni fordi du vil bestemme over mig og mine penge. Fuck af.

 3. Undskyld mig, hvis man skulle tage sine unger ud af børnehaven for at tage på skovtur hver dag, hvem skulle så tjene penge til velfærdsstaten?

  Det handler ikke en pind om at slappe af, men hvis det var mig, der havde børn i en børnehave ville jeg blive rasende over, at de skulle bruges som gidsler i BUPLs manipulerende arbejde.

  Pædagoger kan efter min mening være lige så politisk aktive i deres FRITID som de ønsker. De bliver trods alt betalt for at passe børn – og ikke at sprede politiske budskaber. Jeg væmmes og grimmes!

 4. Skolelærere og pædagoger skal fandme ikke bruge hverken deres arbejdstid eller offentlige bygninger til sprede deres socialistiske gylle. Nu må det være nok, hvis de tager vores børn som gidsler er det en krigserklæring. Fyr hele banden.

 5. Tja, ja og LO som gemmer sig bagved kvindesagsbevægelsen…

  I bund og grund er det nok kvinderne som er ude og slå på tromme…

  Men det kan vel ikke lyde værre end balladen på Nørrebro…

  Og hvis de sætter deres opråb op i en myndighedslokale kan man jo faktiskt mene at personalet ihvertfald er under myndighedsovervågning…

  Heheheheheh…:D

Lukket for kommentarer.