Dine skattepenge dræber børn i Israel

Se hvordan her:

Indbyggerne i en lille Israelsk by tæt på grænsen til EU-ekspektoratet protektoratet Gaza rammes dagligt af tre Kassam-missiler. De afskydes fra HamaSS-paradiset, hvis to millioner palestinensere lever af at tigge den civiliserede verden om hjælp. Og de får den. Israel forsyner dem med vand, strøm, olie, benzin, medicin, mad og penge. Takken herfor leveres i form af død og ødelæggelse. Men vi andre bidrager så sandelig også til festlighederne. Norge, som ikke er medlem af EU, sender pengene direkte til HamaSS medens Danmark og Sverige må omvejen over Bruxelles…

Læs videre på Hodjas nyhedsbureau

Så kan det vist ikke siges bedre.

One Reply to “Dine skattepenge dræber børn i Israel”

  1. Men Israel som er stærkt overlegen i militær har sidenhen bosat sig på palæstinensisk territorie stik imod delingsplanen. Måske du skulle læse lidt op på belfourerklæringen og sanremo konferrencen.

    Din blog stinker og mangler deciderede fakta og konkrete beviser for det lort du lukker ud.

Lukket for kommentarer.