Forbrydelsen mod demokratiet

DRs TV-serie ”Forbrydelsen” er på mange områder fremragende, men den skæmmes af at kolportere myter og forkerte oplysninger om almindelige samfundsforhold. I bedste fald er det pinligt og i værste fald skadeligt.

Jarl Cordua

Jeg gider ikke se DR mere, med mindre det er for have noget at blogge om. Hele mit liv er jeg, og alle andre danskere, blevet hjernevasket med DR’s syn på verden. Som kinesisk vandtortur (dryp dryp dryp) bliver vi hele tiden påvirket til at frygte friheden, hade kapitalismen og elske velfærdsstatens trygge favn. Vores store fælles (4 milliarder pr år) mediemastodont, har en vigtig opgave for kollektivets magthaverne. Nemlig at sørge for at netop deres syn på verden altid er det fremherskende, og at ingen for alvor kan trænge igennem med nye visioner for fremtiden.

Manipulationerne har som en virus spredt sig til journalister, politikere, mediepersonligheder, skuespillere, musikere – og alle andre der har ambitioner om at kunne leve af massernes opmærksomhed. Det er en “showstopper” for deres karriere at ytre sig imod Danmarks Radios virke, og det ved de godt. Vil man til “medie-fadet” må man have de rigtige holdninger. Ellers kan de ikke få den nødvendige opmærksomhed, og den nødvendige opmærksomhed kan kun leveres af DR.

Det er udemokratisk, umoralsk og skadeligt at staten driver landet største nyheds- og kulturformidlings medie. Alle er tvunget til at have og betale for en kollektivistisk propagandakanal -også dem der hader den. Hvorfor skal jeg betale for mine fjenders vigtigste redskab i kampen om dagsordenen ? Aldrig i livet ! (D)DR, licensgestapo, mediestasi, TV politiet, licenslars, og hvad man ellers kalder dem har overlevet sig selv. Stats TV hører kun i regimer der vil manipulere med sandheden, og som ikke vil give politiske modstandere en lige chance i den demokratiske debat.

Politikerne giver ikke frivilligt slip på deres adgang til at påvirke dig og dine børn. Glem det ! Kampen skal tages af borgerne selv ved at nægte at lege med mere. Civil ulydighed er den eneste måde at få indført demokratiet i medierne.

Opsig dit tvangs abonnement her, og lad DR dø.

Forbrydelses hjemmeside

One Reply to “Forbrydelsen mod demokratiet”

  1. Det lyder da udmærket altsammen, meget enig,- men det hele starter udfra dig selv ! og så langt kan danskerne sgu ikke tænke. På et helt liv kommer gennemsnits dk eren ikke halvvejs, fordi der er nok af øl, fisse og hornmusik, og ja DR programmer at sumpe over.Så er der vel osse den med kopperne i skabet. IKèn i DK er overvurdere.

Lukket for kommentarer.