Ligestilling, ha !

Moderne fædre tror, de er ligestillede, lige indtil den dag, parforholdet går i opløsning, og der opstår strid om børnene. Fædrene oplever sig ikke anerkendt af myndighederne som ligeværdige forældre, viser en undersøgelse, som antropolog Johnny Carlsen har lavet

Kristeligt dagblad

Enhver der har været igennem en skilsmisse ved godt hvordan virkeligheden fungerer. Mænd har INGEN rettigheder, og er helt overladt til ex’ens nåde når det kommer til samvær med børnene. Lad mig give et par gratis råd til alle danske mænd.

1. Lad være med at blive gift.

2. Hvis du har brudt regel nummer 1 og skal skilles, så find tegnebogen frem. Der er kun en måde at få problemfrit samvær med sine børn. Betalt alt hvad ex’en forlanger, og bliv ved med at betale så længe du vil se dine børn.

One Reply to “Ligestilling, ha !”

 1. Gode regler. Dog nytteløse når der er børn indblandet.
  Børnebidrag osv er ikke afhængig af af ægteskab. Og her taler jeg ikke om normalbidrag, men det forhøjede børnebidrag som er indkomstbestemt (ikke hendes, men kun udelukkende hans).
  Min egen eks (som jeg IKKE var gift med) har stor glæde af både gucci tasker og en bil på min regning. Og det til trods for hun nu er gift på 8. år (med en sød mand forøvrig)

  Men hustrubidrag undgår man ved IKKE at blive gift. Bemærk forøvrig, at hvis man gifter sig og får særeje, undgår man ikke hustrubidrag ved skilsmisse.

  Hustrubidrag kan man ALDRIG fraskrive sig på nogen som helst måder. Kun idet øjeblik hun gifter sig igen frafalder hustrubidraget. Men men men!!! Hvis hun bliver skilt fra mand nummer 2, så har hun ret til at søge hustrubidrag fra eksmand nummer 1 igen. Spøjs verden vi lever i???

  Læs selv om det her:
  https://www.statsforvaltning.dk

  mvh
  Erik (som er blevet hevet gennem statsamtet flere gange)

Lukket for kommentarer.