Kannibalerne fra 68

68erne har ingen skam i livet

Af Niels Krause-Kjær

‘68erne er danmarkshistoriens mest forkælede generation, og har ingen skam i livet. Hele menneskehedens udvikling er båret af forældres ønske om, at børnene skal have det lidt bedre. Det stoppede med ‘68erne – den store, store generation født i årene efter 2. Verdenskrig – som med forbløffende intensitet har evnet at dominere lovgivningen til gavn for sig selv. Seneste eksempel er et forslag fra Dansk Industri om, at folk fra 64-67 år får en skatterabat på 100.000 kr. om året, blot de vil blive ved med at arbejde.

Læs videre her på hans blog


At kannibalisere sit eget afkom er vel det klammeste man kan gøre her i verden. Mine forældre gældsatte samfundet, og jeg betalte gælden. For snart nogle år siden skrev jeg indlægget “Generationen der åd sine egne børn” hvor jeg sagde nogle af de samme ting som Niels Krause-Kjær. Er vi ved at være klar til at få 68erne til at betale hvad de skylder ?

De skylder deres børn milliarder, og jeg mener vi bør kræve dem tilbage.

Betal hvad I skylder, 68ere !!

Sælg jeres boliger, få et arbejde og betal det I skylder jeres børn og børnebørn.

Kannibalisme – når en art æder sine egne artsfæller.

Kannibalisme

One Reply to “Kannibalerne fra 68”

Lukket for kommentarer.