Lav skat til udlændinge i Danmark, brandbeskatning til fastboende danskere

…hvor udlændinge der tjener over en vist beløb, slipper med 25 % i skat, men til gengæld skal rejse ud af landet efter tre år….

180

Lav skat til udlændinge i Danmark, brandbeskatning til fastboende danskere.

Titusindvis af udlændinge skal til Danmark og arbejde

180

Og vi skal have endnu flere udlændinge til Danmark og arbejde til en lav skat, imens vi har 1 million arbejdsdygtige der holder fri på de andres regning – og 1 million offentligt ansatte til at administrere det hele.

Det er sindsygt.

16 Replies to “Lav skat til udlændinge i Danmark, brandbeskatning til fastboende danskere”

 1. Ja man bekymres over den manglende liberale tankegang fra en liberal regering. Ligeledes går vi fejlagtigt rundt og tror at vi lever i verdens bedste land….magen til latterligt selvbedrag skal man lede længe efter !

 2. Jeg kan naesten ikke vente til at hele systemet ryger ned. Problemet er at det kommer det ikke til.

  Hvad er der sket med folk at de er blevet i en saadan grad en samlig velfaerds- og fattidoms-narkomaner.

  Dansk folkelig kultur er udmaerket. Men de har gjort sig til en samling tabere med forusigelige og faa mulighder i livet.

 3. Det er du ikke, men dem der ved, de ved ogsaa at systemet er saa overvaeldende velfunderet i lovgivningen, at de der personifcerer det er talrige og har mediernes fulde opmaerksomhed, og at de der lever af det, baade som sagsbehandlere og snyltere, at det er umuligt at aendre paa ad demokratisk vej. Der skal katastrofer til, det vaere sig en velfaerdsknusende indvandring, krig, recession som i tyverne eller maaske endda at staten bryder sammen som foelge af avennaevnte.

  De der ved, de arbejder udenom systenmet og ignoerer det.

 4. Det her har aldrig drejet sig om mangel på arbejdskraft. Heller ikke til højteknologi, da jeg positivt ved, at DI nedlægger undervisning og forskning i højteknologi nogle steder i Danmark.

  Det her drejer sig om at nedbryde Danmark, så de mange luddovne bistandsklienter må finde sig enten et job eller en plads i rendestenen. Det er i sig selv godt nok. Det vil bare vise sig katastrofalt at nedbryde Danmark.

  Mvh. Børge.

 5. Rent selvbedrag.DK er kørt op i en krog af velfærdsfjolser ,politikere,systemnassere ,etc.alle ska ha et fedt liv og feed pension-hvem tjener penge i DK idag? Det løses ikke med lappeløsning.Vi der trækker læsset bliver taberne- gider vi DET.

 6. Realistisk set er den eneste udvej ud af velfærdsvanvidet, de små skridts revolution, som Fogh er godt igang med. Tager Fogh for store skridt mod et ‘normalt’ samfund risikerer han at de velfærdshungrende og hjernevaskede danskere løber i armene på social-akrobaterner. Kursen mod et ‘normalt’ samfund vil tage rigtig rigtig lang tid, formentlig 2 generationer, og det er livet sgu for kort til, derfor: Farvel Danmark!

 7. Kære venner.

  Vi har kun set begyndelsen.

  For med adgangen for de arabisk/islamiske lande omkring Middelhavet til EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler i år 2010 vil endnu flere komme dtil der skal forsørges – måske endog livslangt -og endnu færre vil der være til at kratte de nødvendige midler hjem til Forsørgelsesanstalten Danmark.

  De rigtig kloge vil allerede nu begynde at overveje hvilken fremtid de ønsker for sig selv og ikke mindst for deres egne børn.

 8. Det er udnyttelse af lock-in effekter, at vi er locked-in til Danmark på så mange måder, derfor kan vi udnyttes, da vores switching costs (at flytte fra familie, venner og netværk, kultur og sprog) er så store.

  Det er smart. Lidt for smart.

  MVH Jakob

 9. Det må være skønt at være Anders Thorning-schmidt og Helle Fogh Rasmussen i tåbernes paradis.

  Tak for din store indsats Allan..fortsæt endelig!!!!

 10. OT

  Jeg har netop afmeldt min licens. Men har stadig tv og betaler stadig kabeltv. Kan DDR lukke forbindelsen til mit TV?

 11. -> Thomas

  Kort: Man nedbryder en nation ved at udskifte dens oprindelige homogene befolkning.

  Mvh. Børge.

 12. “Det er udnyttelse af lock-in effekter, at vi er locked-in til Danmark på så mange måder”, skriver Jakob lidt højere oppe i denne tråd.
  Kære venner…sikken en omgang ynk. Det minder jo lidt om en dårlig undskyldning for ikke at tage ansvar for sit eget liv…eller for den sags skyld finde et job, som I bebrejder alle de “luddovne” i DK.
  Jeg er selv flyttet til London af arbejds-og skattemæssige årsager, og jeg nyder det pulserende liv, den lave skat og de mange flere muligheder rent personligt og fagligt, som denne by tilbyder.
  At klynke op over at den danske stat skaber en “lock-in” effekt er en dårlig undskyldning, intet andet. Man kan, hvis man vil.

  Mvh

  SK

Lukket for kommentarer.