Ældresagen

Efterløn truer dansk økonomi

145.000 arbejdsduelige danskere på efterløn skubber dansk økonomi ud over kanten.

Efterlønsordningen risikerer at skubbe dansk ud af balance indenfor de næste ti år, hvis ikke der findes ekstra hænder ved at sænke skatten, siger ekspert til Børsen

Business

Den største trussel mod vores fremtid er ÆldreSagen og deres jerngreb om den politiske dagsorden. Lad os tvinge Generationen der åd sine egne børn ud i selvforsørgelse, og vende tilbage til dengang forældre arbejdede for deres børn fremtid. Vores politikere er hundeangste for Danmarks mest magtfulde interesseorganisation, og kun hvis vi åbner munden nu kan vi slippe ud af denne ulækre generations livslange nasseri.

Alle arbejdsdygtige skal arbejde, og alle med formue skal klare sig selv. At nasse på sit afkom er foragteligt.

9 Replies to “Ældresagen”

 1. 1600 milliarder opkræves der i skatter og afgifter om året, til senere fordeling blandt danske velfærdsnarkomaner. I mere end 80 % af min arbejdstid skal jeg slæbe luddovne uduelige klynkere på min værkende ryg.

  Af hele mit hjerte håber jeg at Danmark snarest går neden om og hjem, så folk må lære at klare sig selv.

  Om et år går jeg på pension, og jeg har selv sparet op til den. Der bliver ikke meget tilovers, når velfærdstyveknægtene har været der, men én ting er sikkert: Selvom jeg har flere jobtilbud på hånden om et år, så vil jeg ikke arbejde. De kroner, jeg kan tjene oven i min pension, skal jeg aflevere stort set alle sammen (ca. 95%).

  Jeg vil faneme hellere æde græsset på grøftekanten, end jeg vil slæbe yderligere for de danske tyveknægte. Verdens mest misundelige og afstumpede folkefærd. Det gælder alle aldre.

  Mvh. Børge.

 2. Rigtigt Børge .

  Men du glemmer en sideløbende samling af mennesker, som også koster kassen :

  indvandringsindustrien, og dens klienter, som er så helvedes effektive til at krasse midler ud af den fælles husholdningskasse.

  Folk med drømme om Førtidspension skal selvfølgelig (!)gennem eget arbejde selv spare op til denne – sådan som du har gjort- hvis de har drømme om en sådan!

  Godhedsindustriens klienter er sandsynligvis for de manges vedkommende livslange Free Riders- som den arbejdende del af den Danske befolkning skal forsøge.

  Læg dertil den såkaldte sociale arv som også gælder for disse mennesker :

  deres afkom tegner sig for en temmelig stor del af de unge, som det er plat umuligt at få ind på arbejdsmarkedet .

  Men også disse unge gifter sig og får børn.

  Og hvem skal mon betale for dette……

  Jeg kan ikke fortænke veluddannede unge Danskere i at sige farvel til Danmark for tid og evighed .

  For ikke mange af disse har nogen som helst ønsker om, at deres egne børn skal ende som de næste generationer af trækdyr for dette velfærdssystem, som i den grad tilgodeser bunker af nassere.

  Puklerne/ Trækdyrene er de der har udvist ansvarlighed lige fra dag 1. i skolen.

  De har knoklet sig gennem skole og uddannelser af enhver art for at ende som forsørgere af gud ved efterhånden hvor mange nassere, som ikke har den fjerneste hensigt om at bidrage til fællesskabet med andet end at lade sig forsørge fra vugge til grav.

  Jeg er hamrende træt af disse mennesker.

 3. Hvorfor skal indvandring altid blandes ind i enhver debat ? Som om man kan gemme sig bag den problematik bare fordi man er født på en speciel sandbanke. Vås. 68’erne koster mange gange flere skattekroner end indvandringen – som jeg har omtalt her et utal af gange.

  Lad os løse problemerne i rækkefølge af hvor meget de koster. Og efterlønnen står nummer 1.

 4. -> Vivi.

  Her er vi enige, det ved du.

  -> Allan

  At du har skrevet, at indvandringen ikke koster nævneværdigt, gør det vel ikke sandt? Indvandringen koster langt mere end efterlønnen.

  Og så den her med at nasse på børnene. Den er sgu for billig. Aldrig nogensinde har ungdommen kendt vejen til bistandskontoret så godt som nu.

  Men overordnet er vi da enige om, at skatten bør være lige netop høj nok til at hjælpe de syge. Resten må få fingrene ud.

  Mvh. Børge.

Lukket for kommentarer.