Der er en rudekuvert på vej til dig

Afsender: Justitsminister. Modtager: Folketinget. Emne: Ekstraregning på 51 mio. kr. for urolighederne på Nørrebro…

….Selv om den samlede ekstraregning i alt løber op i 72 millioner kroner, så forventer Lene Espersen dog at finde de resterende 21 millioner kroner inden for politiets eget budget…..

EB

Hvis jeg nu gik ud på den vej hvor jeg bor på, og begyndte at smadre det hele fordi alle de andre på vejen ikke vil betale min husleje, hvad ville der mon så ske ? Ville regningen for mine ødelæggelser så blive sendt til mine naboer ? Ville Ritt prøve at finde et hus som jeg kunne bo gratis i ? Ville DR lave en hjemmeside til mig ? Ville Roskildefestival samle penge ind til mig ? Ville man lave en fond til mig med millioner i ?

Hvis ikke, så vil jeg gerne spørge hvorfor ? Er det fordi jeg ikke spiller guitar ? Hvor er det helt nøjagtigt at jeg adskiller mig fra dem som borger ? Hvorfor har de opnået retten til at kræve og ødelægge på andres regning ? Hvor skal de ikke selv betale ? Hvorfor skal jeg ?

Forventer staten at jeg forbliver en lovlydig borger efter sådan en behandling ? Jeg spør bare !

3 Replies to “Der er en rudekuvert på vej til dig”

  1. Lighed for loven, med mindre man er tilpas rød naturligvis, så er man tydeligvis hævet over den slags.

    Hvis ikke vi skatteyderne vidste hvem som kommer til at betale oprydningen, burde vi gå hærgende gennem byen for at skattefritagelse for al indkomst over 300000.

Lukket for kommentarer.